Calapula, te kwestie były już kilka razy poruszane. Nie będę w tym wątku jej prowadził. Ty masz swoje zdanie, ja swoje i tak się rozstańmy.
jackuc napisał(a):I ja się dosiadam
Dni - 53
Godzin - 18
Minut - 10
Jest to równoznaczne: 1290,17 godzin
Jest to równoznaczne: 77410 minut
tyle zostało mi do wyjazdu w pobliże miejsca, gdzie Autorka niniejszej relacji spędzała swój urlop
jackuc napisał(a): My oboje wzrost normalny - niski .... po 170 cm
maniust napisał(a):jackuc napisał(a): My oboje wzrost normalny - niski .... po 170 cm
A jakieś znaki szczególne?
Tatuaż , włosy na irokeza, chudy , cięższy , szrama na poliku , ogolone nogi , "siatka z Biedry , sandały i skarpetki" (no dobra tu żartuję ) ?
Dokładnie to jesteśmy w Lumbardzie 12.06-19.06 , 7 km od Korculi , ale w Korculi to będziemy w dzień w dzień , ponadto jako że nie będziemy swoim autem , to w planach jest wypożyczenie w Korculi czegoś co jeżdzi i oklejenie tego coś CroPL , zatem rozglądajcie się za czymś z rejestracją HR i oznakowaną.
Eeee ......to ja już zjechałem wyspę ludzikiem w Google wzdłuż ,wrzesz i chyba w poprzek.jackuc napisał(a):Mam już rozpykaną wyspę jeśli chodzi o miejsca, plażę itp. Wszystko gotowe do wgrania do navi.
jackuc napisał(a):Pozwól, że i ja zażartuję: "drugi mały czyli moja żona w koszulkach CroP". Ale to macie więcej tych koszulek czy tylko jeden zestaw
FUX napisał(a):Te prywatne i osobiste foty najbliższej Rodziny to może na inny portal udostępnij dla swoich Znajomych.
Tutaj jest wątek bardziej turystyczny niż osobisty... Córka dała Tobie zgodę na te foty z językiem na wierzchu?
„Wujkowi" twarz zasłoniłaś.
Powrót do Nasze relacje z podróży