napisał(a) Madziulka2112 » 06.06.2014 09:44
szrek27 napisał(a):Vjetar napisał(a):szrek27 napisał(a):Spędziliśmy pełne 2 tygodnie w cudownym kraju, do którego nie sposób nie wrócić, jak się go już ujrzy na własne oczy. Nie ma siły, by się nie zakochać w Chorwacji!
To choroba.
Dzięki za fajną relację.
Pozdrawiam
PS. To teraz Italia przez Chorwację tam i w drodze powrotnej?
Zgadza się - choroba
Nieuleczalna! Ale ja nie chcę się wyleczyć
Co do Italii, to niestety nie zahaczymy nawet o Chorwację
buuu
Chociaż chłopaki wpadli ostatnio na pomysł, by przepłynąć promem na Hvar... Ha ha ha... Chyba w maszynowni, żeby nikt nie zauważył nadbagażu
Niezmiernie cieszy mnie, że relacja się podobała. Mam nadzieję, że będzie przydatna chociaż częściowo w podążaniu naszymi śladami
My podążaliśmy śladami
ArliJ i było warto!
Super, że jest tyle relacji, które są zachętą do odwiedzenia coraz to nowych miejsc. Już wiem, że chcę zobaczyć Riwierę Makarską - Tucepi, Brela... Większość pisze, że jest tam cudownie. Jest jeszcze Hvar i koniecznie Plitvice! Zresztą, które miejsce w Chorwacji nie jest cudowne???
Potwierdzam, kto raz odwiedzi Chorwację będzie do niej wracał, sama przyznaję, że CHORWACJA jest moją " drugą " miłością ( mój mąż jest pierwszą
) Od 3 lat podążamy na Makarską Riwierę a dokładnie do Igrane i jeszcze nam się nie znudziło. Ogólnie Dalmacja Środkowa i południowa skradła nasze serca. POLECAM!! Korcula swą "dzikością " oraz historią również nam przypadła do gustu i na pewno tam wrócimy, chociażby na plaże Pupnatska Luka, w której to zakochałam się dzięki Twoim zdjęciom
Szrek27 oraz pozostałym Cromaniakom. Już chcę tam jechać!!!!
Szrek 27 macie może jakieś fotki waszego domku "robinsowego" np. z wnętrza itp.?