Car Repair Shop "Bundić"
4,8 (68)
Działa od ponad 7 lat
Zamknięte ⋅ Otwarcie: pon., 08:00
020 714 085
Usługi: Opony, Wymiana oleju
20250, Orebić
AUTOSERVIS GRUBIŠIĆ - OBRT ZA AUTOMEHANIČARSKE RADOVE, VLASNIK VELJKO GRUBIŠIĆ
5,0 (3)
Działa od ponad 5 lat
Fiskovićeva ul. 25, 20250, Orebić
AUTOSERVIS DTN - OBRT ZA AUTOMEHANIČARSKE RADOVE, VL. DRAGAN LASIĆ
5,0 (7)
Działa od ponad 5 lat
Usługi: Diagnostyka silnika, Opony, Hamulce, Naprawa układu kierowniczego i zawieszenia, Wymiana oleju, Bateria, Serwis i naprawa hamulców
Ul. 91, 20260, Korčula
TELMA warsztat samochodowy
4,0 (94)
Działa od ponad 5 lat
098 133 9191
Obsługiwana lokalizacja: Żupania dubrownicko-neretwiańska
ZATON DOLI 2 Doli, Ston
AUTO SERVIS GRUNF
4,9
(35)
Działa od ponad 10 lat
Zamknięte ⋅ Otwarcie: pon., 09:00
097 754 4144
Usługi: Wymiana oleju, Rent a car, Softwersko programiranje, stage1, adblue off,egr off...
Mala bara b.b, 20340, Baćina
Grzesw33 napisał(a):Witam szukam mechanika, Trogir,lub split, pacjent Peugeot 308T9,pojawił się check engine, i niestety przeskakuje na tryb serwisowy , szukam kogoś kto sprawdzi usterkę ( sobota ) ,może być jakiś przydomowy mechanik , chyba że lepiej zostać do poniedziałku i odstawić auto do serwisu Peugeot w Splicie ?
Grzesw33 napisał(a):Witam szukam mechanika, Trogir,lub split, pacjent Peugeot 308T9,pojawił się check engine, i niestety przeskakuje na tryb serwisowy , szukam kogoś kto sprawdzi usterkę ( sobota ) ,może być jakiś przydomowy mechanik , chyba że lepiej zostać do poniedziałku i odstawić auto do serwisu Peugeot w Splicie ?
Kate75 napisał(a):Jestem w Srimie ( Vodice) mam awarie w cytrynie C5 2.0HDi - prawdopodobnie pękł przewod od ukladu chlodzenia ,- gdzie tu mogę znaleźć "kogoś"lub serwis co ogarnie temat.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi