Car Service Bašek
4,7 - 43 opinie z Google
Adres: Putjane ul. 84, 40000, Čakovec, Chorwacja
AUTO SERVIS ŠIMEK
4,3 - 25 opinii z Google
Adres: Preloška ul. 78, 40000, Čakovec, Chorwacja
AUTO SERVISNI CENTAR SINIŠA D.O.O.
4,7 - 19 opinii z Google
Adres: Ul. dr. Ivana Novaka 38, 40000, Čakovec, Chorwacja
M-AUTOSTART d.o.o.
4,2 - 12 opinii z Google
Adres: Zelena ul. 1, 40000, Čakovec, Chorwacja
KRUMPIĆ D.O.O.
4,9 - 13 opinii z Google
Adres: Ul. Pavleka Miškine 44, 40000, Čakovec, Chorwacja
dejanira_1978 napisał(a):Witam, potrzebuję pomocy wyspa Hvar miejsce Ivan Dolac.... Sprawa wygląda tak.... Samochód osobowy Insygnia 4x4 opcline bi turbo, przejechaliśmy ponad 1000 km autostrada autko jechało ideał, nagłe pojawił się komunikat... Zdyt wysoka temperatura silnika zmniejsz obroty... Coś w tym m stylu, i jak zwolniliśmy tak do 100 temperatura od razu spadła do prawidłowej ale przy przyspieszeniu i wyższych obrotach znowu wzrasta i temperatura też wzrasta, proszę pomóżcie gdzie na wyspie się z tym udać ..
dejanira_1978 napisał(a):Witam, potrzebuję pomocy wyspa Hvar miejsce Ivan Dolac.... Sprawa wygląda tak.... Samochód osobowy Insygnia 4x4 opcline bi turbo, przejechaliśmy ponad 1000 km autostrada autko jechało ideał, nagłe pojawił się komunikat... Zdyt wysoka temperatura silnika zmniejsz obroty... Coś w tym m stylu, i jak zwolniliśmy tak do 100 temperatura od razu spadła do prawidłowej ale przy przyspieszeniu i wyższych obrotach znowu wzrasta i temperatura też wzrasta, proszę pomóżcie gdzie na wyspie się z tym udać ..
AUTO GALE Hvar
4,9 - 31 opinii z Google
Sklep samochodowy w Stari Gradzie, Chorwacja
Adres: Šetalište don Šime Ljubića 6, 21460, Stari Grad, Chorwacja
Telefon: +385 21 765 961
AK Hvar
4,7 - 58 opinii z Google
Stacja kontroli pojazdów w Vrbanji, Chorwacja
Adres: D116, 21462, Vrbanj, Chorwacja
Telefon: +385 21 768 177
artom napisał(a):Miałem identyczne objawy jak u Was i myślałem ze jakoś pomału dojadę. Teraz w duzym skrócie : w zadnym wypadku nie kontynuujcie dalej jazdy tym autem chyba że chcecie mieć kosztowną naprawę. Mnie laweta z Polski po auto i z powrotem kosztowała 4500zl plus koszt naprawy auta następne 4500zl. A co się stało? Urwał się wirnik pompy wody i do pewnego momentu latał sobie bezwładnie aż zablokował ośkę, co spowodowało zablokowanie paska rozrządu, co dalej spowodowało ścięcie paru zębów na pasku co dalej spowodowslo... Nie chce mi się dalej tego opisywać... Od tamtego momentu zawsze mam wykupione najdroższe assistance jakie znajdę. Nie wymienialiście czasami przed wyjazdem rozrzadu? Bo ja wymieniałem cały komplet i niestety ale miałem pecha.
Szemik napisał(a):Witajcie! Orientuje się ktoś czy w okolicy Makarskiej są jakieś sklepy motoryzacyjne gdzie mógłbym kupic akumulator? Mieszkamy w Podgorze i ni z tego ni z owego mi padł a w piątek trzeba wracać. Coś mnie podkusiło zeby wrzucić do auta kable wiec chociaż tyle że może pożyczę prąd na rozruch i gdzieś podjadę po nowy aku, tylko nie mogę coś znalezc gdzie
Szemik napisał(a):Witajcie! Orientuje się ktoś czy w okolicy Makarskiej są jakieś sklepy motoryzacyjne gdzie mógłbym kupic akumulator? Mieszkamy w Podgorze i ni z tego ni z owego mi padł a w piątek trzeba wracać. Coś mnie podkusiło zeby wrzucić do auta kable wiec chociaż tyle że może pożyczę prąd na rozruch i gdzieś podjadę po nowy aku, tylko nie mogę coś znalezc gdzie