PolDor napisał(a):Bardzo polecam!
AUTO CIK Zagreb
Utovec 13, Markusevec
tel. 01 45 74 974
kom 098 28 99 11
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mieliśmy z bratem wypadek w majówkę. Bez AC. Tragedia. W AUTO CIK potraktowali nas z życzliwością, tanio wymienili nam maskę, światła i chłodnice na nowe! Wyklepali dodatkowo stare jakieś stłuczenia, dolali oleju, odwieźli nas do hostelu. I mimo święta zrobili auto w 2 dni. No po prostu słów mi brak. Jeżeli rozwalicie się gdzieś tam w okolicy to zdecydowanie polecam. Właściwie samochód po naprawie wyglądał lepiej niż przed wypadkiem i nasz ojciec (którego furę skasowaliśmy) wielce był zadowolony
foty:
http://w601.wrzuta.pl/obraz/1RnwFjmSadP/auto_cik_zagreb
spri napisał(a):...jeżdżę dość skomplikowanym autem (Laguna II i jeszcze w dieslu...) które jest po prostu przeładowane elektroniką...
Josko Bulic napisał(a):Na obżeżach Splita w dżelnici Sirobuja(kierunek do Omiśa) jest dobri automechanik mojego pszijaciela.Pośada i lawete. Auto servis Marko ulica Kralja Stjepana Drżislava b.b.Telefon=0038521375-015 i komurka=0038598775-196.Kolega muwi da jest barzo dobri i ucztywi a specijalizuje sie w niemeckich samochodach.Pozdrawliam
MaggieMay napisał(a):Hej, przed Splitem na panelu od Gazu zapaliła mi się kontrolka Check enginee. Goście z zakładu w kraju, gdzie był zakładany gaz do auta mówili, że to być może tylko Czas na serwis, ale należało sprawdzić. Podjechałam do Salonu Hyundai po prawej stronie Jadrańskiej magistaralii tuż przed Splitem (adres PSC Hyundai Kaštela, Ivana Pavla II 1A, 21212 Kaštel Sućurac, tuż za stacją benzynową OMV) i chociaż Saab to nie Hyundai, zadzwonili do znajomego gazownika, ten po typie jednostki centralnej instalacji gazowej ZENIT podał namiary na serwis w Zagrzebiu. Dalej mechanik z warsztatu Hyundai zadzwonił do Zagrzebia i tam dostał namiary na serwis w Splicie po czym zadzwonił do tego serwisu i potwierdził, że mogę podjechać. W międzyczasie jego koledzy wymienili mi bezpiecznik od gazu za free. Miłemu i uczynnemu mechanikowi zostawiłam w podziękowaniu 20 kun na piwo, po czym podjechałam do serwisu w Splicie - podaję pełne namiary znalezione w sieci - Elektromehanika Tonći Dužević, Lovreć, Sv. Liberana 55, Post code, City: HR-21000 Split, Phone: +385 (21) 33 26 43. Gdybyście musieli tam dojechać - wjazd jest od głównej ulicy. Gość z zakładu zdiagnozował instalację gazową od ręki, potwierdził komunikat Time for service, zmienił ustawienia i mogłam jechać dalej. Stawka za diagnozę jak w kraju - 100 kun. Polecam wszystkim podróżnym zarówno uczynny serwis Hyundai'a jak i gazownika w Splicie .
Obyście nie mieli okazji do nich zaglądać, ale jeśli już, pozdrówcie ode mnie uczynnych i miłych gości
Vivacia napisał(a):Hej
A czy ktoś z Was zna może namiary na mechanika zajmującego się LPG?
Jesteśmy pod Porecem, pojutrze ruszamy do Dalmacji. Na Słowenii wysiadł nam gaz - już wcześniej coś świrował, ale teraz w ogóle nie chce nam się auto na gaz przełączyć, odrzuca go. A wolałabym, abyśmy nie musieli przebyć całej drogi powrotnej na benzynie
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi