Luki82 napisał(a):Witam jestem już w miejscowości Drvenik koło Makarskiej Riwiery. Droga że Śląska przez Slo Węgry Letenye bez korków w 14 godzin. Mam jednak problem z tłumikiem wydechu trzeba zerknąć może pod spawać bo jest bardzo głośny... czy ma ktoś może namiary na kogoś z tego rejonu na jakiegoś mechanika itp. Przepraszam że powielam pytanie ale ledwo przyjechałem na miejsce pozdrawiam
Bulaxp napisał(a):Witam proszę o pomoc. Split. Mam problem z zaworem EGR chodzi o przeczyszczenie lub wymianę dojechałem do Splotu z błędem i auto traci moc. Potrzebna diagnostyka komputerowa i naprawa Split. Bardzo proszę o odpowiedz
Bulaxp napisał(a):Witam proszę o pomoc. Split. Mam problem z zaworem EGR chodzi o przeczyszczenie lub wymianę dojechałem do Splotu z błędem i auto traci moc. Potrzebna diagnostyka komputerowa i naprawa Split. Bardzo proszę o odpowiedz
Tuptuch napisał(a):Witajcie. Zacznę od tego, że nasz obecny przyjazd do Cro jest czystym spontanem i jednodniową zmianą decyzji. Zakochani po uszy w Adriatyku. My i dzieci. Jutro planowany powrót do Bydgoszczy. Niestety nasza leciwa audi odmówiła posłuszeństwa. Dziś kupowałem nowy akumulator w Novajli (Pag), ale to niestety pozwoliło tylko wrócić na pole namiotowe. Utknęliśmy tu niestety. Wiem, ze wymiana szczotek w alternatorze by rozwiązała sprawę ładowania na 100% bo auto ma ponad 500000km i trochę się już z nim poznałem. Czy mógłby ktoś z Was polecić jakiegoś elektryka samochodowego w o okolicy Novajli? Nie ukrywam, że z dwójką małych dzieci to trudno mi przed nimi ukryć strach przed nieoczekiwanym utknieciem w Cro tym bardziej jak oglądamy każdą kunę z każdej strony.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi