Skooter napisał(a):Mechanik nazywa się Luka Bulata ul. Razinska 40 Brodarica
Witam,
Masz może telefon do tego mechanika? Polecasz go? Napisz proszę co u niego robiłeś i w jakim aucie.
Skooter napisał(a):Mechanik nazywa się Luka Bulata ul. Razinska 40 Brodarica
Riddick82 napisał(a):Ja mogę polecić Auto Servis Biser z Breli. W Vectrze padła mi pompa. Najpierw próbował naprawić bez wymiany. Niestety nie udało się. Załatwił nówkę sztukę z gwarancją i szczęśliwie dojechałem do domu. Pobyt wydłużył się o 8 dni (w sumie 18 dni spędziliśmy w cro). Namiary: Breljanska cesta 31 21322 Brela. Tel. +385/21-618-666, komórka +385/959039931. Mechanik nie mówi po angielsku, ale można spróbować dogadać się po niemiecku. Pozdrav
FUX napisał(a):A ja życzę wszystkim, aby ten wątek zamknąć i żeby nigdy Forumowiczom żaden paździerz nie padł!
pawelh napisał(a):Rijeka ASO Mazdy-polecam.Czym nie zaskoczyli?Miła obsługa do tego bez kolejki i tanio Po zaświeceniu DPF(filtr cząsteczek stałych)samochód wszedł w tryb awaryjny co oznaczał,że ledwo się do nich doczołgałem.Byłem nastawiony na długie oczekiwanie i odpowiednio wysoką cenę.Pani z biura obsługi widząc,że jedziemy z dziećmi i całym rynsztunkiem poprosiła elektronika by zostawił planową robotę i naprawił naszą Mazdę co pan niezwłocznie uczynił.Po wypaleniu DPF pojechaliśmy jeszcze na jazdę testową a następnie wiadomo do kasy.Zapłaciłem 200kun w naszym ASO ta usługa kosztuje minimum cztery razy tyle Byłem przygotowany na dużooooo więcej.Jak się okazuje nie wszyscy polują na turystę by zedrzeć z niego skurę
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi