Powiedz mi tylko jak ja mam to na mapie zaznaczyć
na jakiej ulicy ten szpital jest?
Szpital jest na ul.Stjepana Ivicevica 2, trzeba wejść w uliczkę szpitala i na samym końcu jest warsztat (brak tablicy)
edekxp napisał(a):Powiedz mi tylko jak ja mam to na mapie zaznaczyć
Szpital jest na ul.Stjepana Ivicevica 2, trzeba wejść w uliczkę szpitala i na samym końcu jest warsztat (brak tablicy)
darek1 napisał(a):Mnie się wydaje, że Chorwaccy mechanicy zdierają ile mogą. Dodatkowo strugają głupa i nie rozumią co się do nich mówi. Życzę im aby im się spierdolił samochód tak żeby nie można go było naprawić.
arturac napisał(a):edekxp napisał(a):Powiedz mi tylko jak ja mam to na mapie zaznaczyć
sprawdź proszę, czy dobrze miejsce zaznaczyłem, i szkoda, że telefonu nie mamy.
kleeberg napisał(a):Interseal napisał(a):AUTO ČOVIĆ d.o.o.
TUČEPI, Blato 24
Telefon: 021/623500
Telefon: 0038521623500
Przez dwa dni (przedwczoraj i wczoraj)nieosiągalny.
Nikt nie odbierał telefonu,włączał się fax
Jednak kontakt na telefon komórkowy byłby lepszy
arturac napisał(a):
taki znalazłem w necie, spróbuj
098/286686
http://m.zagrebinfo.net/m-zg-en/split/s ... ovic_d_o_o
jak będzie dobry, znaczy się dodzwonisz, to dopiszemy do mapy:)
pozdrav
szmydu napisał(a):Mechanik na wyspie KRK, miejscowość Malinska-tel. +385996832484
Za 200 euro wymienił mi skrzynię biegów ( Ford Focus 1.8 TDDI), z dnia na dzień. Skrzynię jednak ściągałem z Polski gdyż koszt naprawy auta z zamawianą przez nich skrzynią wyniósłby 2000 euro! Wygląda więc na to, że nie bawią się w używane części tylko do razu proponują nowe od producenta. Dodam, że za dobrą, używaną skrzynię z Polski zapłaciłem 200 zł Spokojnie można się dogadać po angielsku, włosku czy niemiecku.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi