Rysio napisał(a):Powiedzmy że polecanie mechanika który pokleił kółko od wózka jest trochę ...
niech da ten namiar to zobaczymy co to za artysta jest
Rysio napisał(a):Powiedzmy że polecanie mechanika który pokleił kółko od wózka jest trochę ...
Powiedzmy że polecanie mechanika który pokleił kółko od wózka jest trochę ...
PabloX napisał(a):Powiedzmy że polecanie mechanika który pokleił kółko od wózka jest trochę ...
Nie to, żebym chciał podpadać moderatorowi ale proponuję doczytać - mi się podoba, że facet wykonał naprawę taniej niż robią to jego koledzy po fachu w Polsce. Z tego wnioskuję per analogiam, że być może inne, poważniejsze naprawy też robi bez zdzierania z ludzi ostatniej kuny.
Zresztą, sądząc po liczbie klientów - Chorwatów, facet pewnie jest dobry. Przede mną kończył wulkanizację dla jednego klienta, kolejnemu wyważył komplet kół, a jak mi robił kółko, to następny klient przyjechał i czekał.
Orientacyjny namiar wrzucam do wskazanego wyżej wątku.
Nie to żebym chciał podpadać moderatorowi, ale pozwolę sobie odpowiedzieć za Rysia.
W linku, który Ci podesłałem z założenia mają być sprawdzeni mechanicy samochodowi, co to zrobili i jeszcze na lody zostało. Zrobili, rozrząd, łożysko, hamulce itp. czyli średnio skomplikowane prace. Ty opisałeś swój przypadek i na podstawie tego opisu można wywnioskować, że trafiłeś do wulkanizatora. Jak wiadomo, czasem z samej wulkanizacji ciężko wyżyć, większość ma usługi dodatkowe i właśnie po to by sprawdzić zakres tych usług poprosiłem Cię o podanie dokładnego namiaru w celu namierzenia w necie i sprawdzenia oferty. Jeśli ten zakład świadczy usługi dodatkowe to może warto będzie go dopisać. Jeśli nie to dopiszę go z notką-wulkanizator:) i też będzie git:)
dotrwałeś, to gratuluję
Skooter napisał(a):Mechanik nazywa się Luka Bulata ul. Razinska 40 Brodarica
arturac napisał(a):Skooter napisał(a):Mechanik nazywa się Luka Bulata ul. Razinska 40 Brodarica
to już dopisałem do mapki na początku wątku, czekamy na nr telefonu od koleżanki (blondynki)
dids76 napisał(a):arturac napisał(a):Skooter napisał(a):Mechanik nazywa się Luka Bulata ul. Razinska 40 Brodarica
to już dopisałem do mapki na początku wątku, czekamy na nr telefonu od koleżanki (blondynki)
Ale zależy Ci na telefonie do mechanika, czy do koleżanki (blondynki)?
darek1 napisał(a):Mnie się wydaje, że Chorwaccy mechanicy zdzierają ile mogą. Dodatkowo strugają głupa i nie rozumią co się do nich mówi. Życzę im aby im się spierdolił samochód tak żeby nie można go było naprawić.
edekxp napisał(a):W Makarskiej obok szpitala ( nie pamiętam ulicy) jest elektryk samochodowy.Pomógł mi bo skończyły się szczotki w rozruszniku.
Naprawia też alternatory itp.
Jeżeli ktoś bedzie szukał to trzeba wjechać do szpitala i ulicą do końca, mały warsztacik.
slawekknepsi napisał(a):W miejscowosci Pakośtane mieszkałem przez 10 dni u mechanika "złota raczka", naprawiał dziennie jakies popsute auto, od obcokrajowców nie brał opłat za naprawe" z informacji jakie uzyskałem od niego to przyżekł sobie to podczas wojny na bałkanach",adresu nie pamietam a telefon gdzieś się zapodział,na imię ma Mlaszo żona imię Jasna,dom patrząc od strony morza na port w lewo jakies 300m,drugi rząd
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi