cenydr2009.php
Kategoria pojazdu
Mirek38 napisał(a):Pytanie gdzie sprawdzana jest ta wysokość przy wjeździe na Autostradą czy przy przy zjeździe czy tu i tu
ewlii napisał(a):Czyli mam rozumieć , że auto z boxem na dachu w II taryfę wchodzi , pomimo tego, że maska samochodu jest poniżej 130 cm
Loucipher napisał(a):Zwracam uwagę, że strona www.hac.hr podaje, że wysokość pojazdu, wedle której wyliczana jest opłata, mierzona jest na przedniej osi.
Czy ktoś zna umiejscowienie czujnika wysokości na bramce automatycznej? Może wystarczy podjechać pod czujnik przednią osią wzgl. nie przekroczyć jego linii miejscem, gdzie umieszczona jest antena CB lub box?
Seb. napisał(a):p.s
no i wyszło mi 193 cm całkowitej. Za 3cm 40% drożej....
krakuscity napisał(a):Seb. napisał(a):p.s
no i wyszło mi 193 cm całkowitej. Za 3cm 40% drożej....
Spuścisz trochę powietrza z kół i będzie te kilka centymetrów mniej, potem dopompujesz.
mrówa napisał(a):Nosz kurde balans, nie ma tu żadnego innego cromaniaka oprócz założyciela postu, który by potwierdził, bądź zaprzeczył ????? Przecież nie jeden CBik jeździ do CRO .... Jak to jest w praktyce >>>> /?????? mierzą pojazd z antena czy bez ???
Mirek38 napisał(a):W takim razie co robić mam Antenę na stałe i najwyższy punkt jest na wysokości 280cm i co zrobić
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi