Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nalepka... pod tablicę rejestracyjną!

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Co myślisz o takiej nalepce?

Ankieta wygasła 02.07.2002 18:25

Dobry pomysł!
17
100%

Liczba głosów : 17

bybus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bybus » 09.08.2002 21:46

Czesc i trzymaj sie Bruno
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 05.09.2002 10:38

No to mamy już 5 wrzesień a Andy zapadł się pod ziemię, chyba że ma tyle roboty po urlopie :D .
W sprawie naklejek pod tablice cisza i chyba już wszyscy zapomnieli :cry: :cry: :cry:
Pozdrawiam
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 10.09.2002 12:41

Ja nie zapomniałem o podkładkach, tylko zapomniałem gdzie i kto na ten temat pisał- nawet szukałem Admina żeby mu przypomnieć ale powiedział że przed przyszłym sezonem a ja się obawiam że obudzimy się z tematem znowu na koniec czerwca i sprawa zdechnie na następny rok. A Andy rzeczywiście się ulotnił, choć proponowałem nawet przedpłatę na 2 komplety a tu cisza.
Ps. Bruno powiedz mi jeszcze bo jeśli chodzi o komputery i takie tam to jestem but (potrzebuję do pracy i nic poza tym - wiesz pisma w office, trochę excel raz na rok twardy sformatować i płakać że nic nie działa - taka łajza) jak i czym zrobić sobie fotkę żeby się zmieściła jako to coś koło nazwy formułowicza (i niech się baybus czepia :wink: ). Mam zdjęcia na płytce ponad 1000szt (zapisane jako .BMP - chyba bitmapy :?: czy jakoś tam z cyfrowej kamery)czyli wybór jest ale nie wiem jako co i czym to zapisać żeby się zmieściło. MOŻESZ POMÓC :?:
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 10.09.2002 13:00

W tym temacie odpowiedź masz na meila
bybus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bybus » 10.09.2002 20:28

Rysio napisał(a): (i niech się baybus czepia :wink: ) MOŻESZ POMÓC :?:

moge, - :D BYBUS :D
mimo wszystko dzieki. Czuje sie jak uczestnik BIG BROTHERA - nikt a jednak ktos zauwazyl. dzieki :D
slawek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek » 18.05.2003 20:18

:D zaraz wakacje .jestem zainteresowany podkladka na tablice rejestracyjna do kogo sie zglosic.podaje adres i dzieki za informacje adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl wybieram sie do hr.
Ryspoli
Plażowicz
I ja, I ja, I ja... i ja też chcę ją mieć

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryspoli » 01.07.2003 18:14

Ja też chcę mieć (najlepiej jutro) choć was słabo znam, jestem tu od niedawna a pojutrze szukam was w CRO z naklejką lub bez.

Szerokiej drogi w CZ, A, SLO, HR... może na siebie niepowpadamy.

Pozdrawiam RysPoli.
slawek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek » 04.07.2003 16:49

pisalem 18,05,2003 podalem zly adres .podaje dobry adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mona
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mona » 27.07.2003 20:58

Tak czy inaczej dołączam się do naklejek, byłam w tym roku (juz niestety) w HR i niewiele wiedziałam aut z jakimikolwiek odznakami cro.pl, a własciwie to tylko jeden samochód. CROMOANIACY.ŁĄCZCIE SIĘ!
Krzysiek i Beata
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiek i Beata » 12.08.2003 21:17

Jesteśmy za.... Jedziemy do cro pierwszy raz,ale interesujemy się Chorwacją kilka lat.Może z nami to piwko?
krawczatka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) krawczatka » 13.08.2003 10:31

Krzysiek i Beata napisał(a):Jesteśmy za.... Jedziemy do cro pierwszy raz,ale interesujemy się Chorwacją kilka lat.Może z nami to piwko?

My jedziemy do Primostenu 25.08. Tez bedziemy wypatrywac "nalepkowiczow".
Pozdrawiam wszystkich Cro-maniaków.
Krzysiek i Beata
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiek i Beata » 14.08.2003 17:55

krawczatka napisał(a):
Krzysiek i Beata napisał(a):Jesteśmy za.... Jedziemy do cro pierwszy raz,ale interesujemy się Chorwacją kilka lat.Może z nami to piwko?

My napewno będziemy mieli logo.Pozdrawiamy Kraków
allos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) allos » 27.06.2004 22:13

Krzysiek i Beata napisał(a):
krawczatka napisał(a):

My napewno będziemy mieli logo.Pozdrawiamy Kraków

hej ja tez jade pierwszy raz i od niedawna w ogole sie interesuje jakimikolwiek wyjazdami ale zaraziliscie mnie cromanią wiec do zobaczenia cro.pl
pozdrawiam allos :lol:
many
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) many » 09.07.2004 22:16

witam!
widze na forum, ze temat naklejek wciaz zywy choc tu nie bylem ze dwa lata. w zeszlym roku oczywiscie mialem nalepki w kolorze alem zadnej duszyczki podobnej nie spotkal. w poprzednich latach podobnie. w tym roku po raz czwarty jedziemy w drugiej polowie wrzesnia i oczywiscie z naklejka
pozdrawiam-bydgoszcz
-many
HRx4
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) HRx4 » 09.08.2004 20:23

Z tego co czytam na forum, temat nalepek sie powtarza. Nikt nie wie skąd i jak ma dostać nalepke, ja chętnie bym nakleił na autko ale też nie mam skąd wziąć a drukować nie będe :!:
Powinien być jakiś system, np, każdy zarejestrowany użytkownik mógłby dostawać nalepke i wtedy byłoby ok. Jescze by się przydał mały lifting tej nalepki bo tak nijaka troche :P
pozdro
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nalepka... pod tablicę rejestracyjną! - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone