Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nalepka... pod tablicę rejestracyjną!

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Co myślisz o takiej nalepce?

Ankieta wygasła 02.07.2002 18:25

Dobry pomysł!
17
100%

Liczba głosów : 17

bybus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bybus » 02.07.2002 07:48

Arek napisał(a):Jak to gdzie ???? w Chorwacji !!!!!
Termin i miejsce do ustalenia.

Pozdrawiam :lol:

to jasne ze w HR ale kiedy tam bedziesz, ja wyjezdzam w tym samy terminie co mac1, juz prawie jestesmy umowieni, czekam na wiadomosc od ciebie.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 05.07.2002 13:51

To kiedy te podkładki. Jestem "nowy" i pierwszy mój wyjazd do Chorwacji 22.07.-05.08 (już niemogę się doczekać) :D Stronka jest super (full info) a forum to po prostu the best. Jeszcze tam nie byłem a już się zabujałem
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 05.07.2002 13:53

Hmmm...
Obawiam się, że sprawa padła. :(
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 05.07.2002 14:12

A to z jakiego powodu? Przecież Andy wraca po 15.07 a to On proponował zorganizowanie tych podkładek
bybus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bybus » 05.07.2002 14:28

Bruno napisał(a):A to z jakiego powodu? Przecież Andy wraca po 15.07 a to On proponował zorganizowanie tych podkładek

Chlopaki !!! :D
Ja dalej podtrzymuje swoja oferte - biore !!!!
Moze po prostu niech kazdy kto chce, pisze to tutaj. :D
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 05.07.2002 14:53

Nic nam ten nasz Admin nie pomaga, nic... :cry:
apamiki
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) apamiki » 06.07.2002 10:58

Również jestem chętny nabyć taka nalepkę.
daro
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro » 07.07.2002 16:22

:D Witam . jak już wspominałem prędzej też jestem zainteresowany i czekamy na Andy wróci .
Z pozxdrowieniami
daro 8)
Waldileg
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldileg » 10.07.2002 11:03

Witam!!!
Zrobiłem już sobie naklejkę z logo na foli samoprzylepnej do drukarek
atramentowych.
Ale naklejkę na podkłedkę tablicy też "biorę"
Pozdrawiam.
Waldek.
P.S.
Nie mogę się już doczekać jadę 15.08.
Nara.
bybus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bybus » 12.07.2002 22:08

sluchajcie, dzisiaj dostalem zamowione naklejeczki, kosztuja naprawde b. niewiele, robi je Krzysiek, sa wykonane z foli samoprzylepnej ( w owalu, tak jak PL-ka a wymiary to 15 x 8cm) a na niej sa nalepione literki, calkiem dobrze to wyglada. Acha, wysyla je poczta. Jesli ktos chce podaje kontakt do niego :

PS.
Do wgladu w okolicach Omis od 19.07 :D
Sonti
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sonti » 16.07.2002 07:32

Czołem wszystkim zapaleńcom,

Ja także dopisuję się do ostatniego pomysłu dotyczącego naklejek. Sorry za milczenie ale niedawno wróciłem z HR i tzw. "bieżączka" nie dała mi możliwości wypowiedzenia się w tej sprawie. Tak na marginesie to podczas pobytu w HR miałem swoje logo za przednią i tylną szybą. Może ktoś zauważył ???. Dajcie znać jaka jest ostateczna decyzja w sprawie podkładek
Andy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andy » 17.07.2002 21:35

Witam Wszystkich po powrocie :D
Powiem Wam że jestem bardzo zawiedziny ponieważ będąc w Chorwacji nie spotkałem nikogo z "naszych".Byłem w Ninie,Zadarze,Vodicach,Splicie,Omisu,Makarskiej,na Bracu,w Plitwicach (o drodze już nie wspomnę) i nic.Rozglądałem się aż mnie szyja do dzisiaj boli ,a tu żadnego samochodu z logiem.Byliśmy w dwa samochody z przyczepami,naklejki na samochodach i przyczepach, super widoczne i też nikt nas nie zaczepił.Szkoda zawsze było by przyjemnie spotkać forumowicza.
Co do naklejek na podkładki pod tablicę wg obietnicy będę mógł się zorientować dopiero po niedzieli 21 bo w pracy mam tyle roboty że już zapomniałem o urlopie.
Wszystkim wyjeżdżającym życzę spotkania choćby jednego CroPl-owca Andy :papa:
Sonti
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sonti » 18.07.2002 05:47

Andy napisał(a):Witam Wszystkich po powrocie :D
Powiem Wam że jestem bardzo zawiedziny ponieważ będąc w Chorwacji nie spotkałem nikogo z "naszych".Byłem w Ninie,Zadarze,Vodicach,Splicie,Omisu,Makarskiej,na Bracu,w Plitwicach (o drodze już nie wspomnę) i nic.:papa:

Szkoda że nasze terminy pobytu się nie zgrały. Też byłem w Ninie i Zadarze (22.06 - 07.07) i też okleiłem dwa samochody, począwszy od granicy Polskiej i przez cały pobyt miałem swoje logo za przednią i tylną szybą (duże więc miałem nadzieję że widoczne). Daj znać jak będziesz coś więcej wiedział o podkładkach. SONTI
aga2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga2 » 18.07.2002 07:38

czesc,
jestem z Wami od niedawna, ale mysle ze pomysl podkladek pod tablice, jest super.... wiec tez bardzo chetnie zamowie :) moze to pomoze na kolejnych wkacjach w Chor..(juz za rok) spotkac kogos, wypic Karlovacko i pogadac :)
pozdrawiam
Waldemar Knapiński
Croentuzjasta
Znak rozpoznawczy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldemar Knapiński » 19.07.2002 16:34

:D A hoj! na tratwie bierzcie mnie pod uwagę.Waldek.Zrobiłem sobie naklejki we własnym zakresie- są ok. Nasz cro-plowiec "sieradz" był w Hrvatskiej na wysokości Omiś-a w tym czasie były tam takie upały, że nalkejki tak na samochodzie jak i wewnątrz powyginały się jak chiński paragraf.Myślę,że nalezałoby je tak wykonać aby temu zapobiec. Wyjeżdżam do Chorwacji 6 wrzesnia będe do 25 mam nadzieję,żę nie trafie na takie upały. Pozdrawiam wszystkich cro-plowców.Brakuje mi naszych pogaduszek na falach Internetnego mora. Niestety moja tratwa została w suchym doku. Brakuje vrijeme - ljeto zajęć w geodezji puno.A hoj! Do zobaczyska.Waldek.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nalepka... pod tablicę rejestracyjną! - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone