Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nalepka Cro.maniaka

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jacek Grocvhowalski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek Grocvhowalski » 28.06.2005 19:02

Ja jestem zdecydowany na kupno 2-3 nalepek. Podaj tylko adres i kwotę.Przeszlę
Jacek Grocvhowalski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek Grocvhowalski » 28.06.2005 19:03

Ja jestem zdecydowany na kupno 2-3 nalepek. Podaj tylko adres i kwotę.Przeszlę
Sonti
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sonti » 29.06.2005 10:36

Winid napisał(a):A czy znacie autora? Bo dokumenty Worda są raczej marnym medium do przesyłania obrazków. Dajcie mu znać żeby stworzył pliki w innych formatach!! :wink:
A może już takie są...?

Pozdrawiam!
Robert

Jam jest autor - SONTI. Po stworzeniu i waszej akceptacji przesłałem do admina kilka wersji w różnych formatach - nie wiem dlaczego zachował się i krąży tylko ten jeden z worda. Ale tak na marginesie to logo jest jedynie wklejone do pliku wordowskiego i można go z tamtąd bardzo łatwo wziąść kopiując i wklejając do innego programu. Sam projekt był robiony dość specyficznym oprogramowaniem i nie sądze że jest ono powszechne. Jeśli mnie pamięć nie myli to do admina przesłałem pliki jpg, gif, tiff,
KRIS_WLKP
Odkrywca
nalepka

Nieprzeczytany postnapisał(a) KRIS_WLKP » 29.06.2005 11:05

Kurde :lol: Ja też chcę taka naklepkę sobie przykleić na box dachowy!!!!!!
GDZIE TO COŚ :roll: :idea: MOŻNA DOSTAĆ :?: :?: :?: :?: :?: :?:
HILFEEEE HELLLPPP ja to muszę mieć :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :P :P :P :!: :!: :!: :!: :!: :!:

pozdrowionka dla Wszystkich

P.S.
wyjazd 14.08 w okolice Splitu na kamp
tata ady
Podróżnik
rozwiązanie

Nieprzeczytany postnapisał(a) tata ady » 29.06.2005 11:33

Rozwiązanie jest banalnie proste - gorzej myśle z dystrybucją no i prawem autorskim...
pzdr.
ps. wykonania moge sie podjąć dowolnej ilości - jeśli ktoś załatwi zgode właściciela zn
tata ady
Podróżnik
Re: nalepka

Nieprzeczytany postnapisał(a) tata ady » 29.06.2005 11:39

KRIS_WLKP napisał(a):Kurde :lol: Ja też chcę taka naklepkę sobie przykleić na box dachowy!!!!!!
GDZIE TO COŚ :roll: :idea: MOŻNA DOSTAĆ :?: :?: :?: :?: :?: :?:
HILFEEEE HELLLPPP ja to muszę mieć :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :P :P :P :!: :!: :!: :!: :!: :!:

pozdrowionka dla Wszystkich

P.S.
wyjazd 14.08 w okolice Splitu na kamp

15.08 lece w okolice Zadaru, moze sie zlapiemy gdzies na trasie :-)
tata ady
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tata ady » 29.06.2005 12:18

Sonti napisał(a):
Winid napisał(a):A czy znacie autora? Bo dokumenty Worda są raczej marnym medium do przesyłania obrazków. Dajcie mu znać żeby stworzył pliki w innych formatach!! :wink:
A może już takie są...?

Pozdrawiam!
Robert

Jam jest autor - SONTI. Po stworzeniu i waszej akceptacji przesłałem do admina kilka wersji w różnych formatach - nie wiem dlaczego zachował się i krąży tylko ten jeden z worda. Ale tak na marginesie to logo jest jedynie wklejone do pliku wordowskiego i można go z tamtąd bardzo łatwo wziąść kopiując i wklejając do innego programu. Sam projekt był robiony dość specyficznym oprogramowaniem i nie sądze że jest ono powszechne. Jeśli mnie pamięć nie myli to do admina przesłałem pliki jpg, gif, tiff,

Przepraszam - jest tu autor. Jesli masz takową ochote, podeślij do mnie znak graficzny w jakims ludzkim formacie :wink: wraz ze zgodą twoją na uzycie w tym konkretnym celu. Proponuje wykonanie naklejki na przezroczystej folii samoprzylepnej w technice solwentowej lub ewentualnie na sicie (tu by trzeba bylo wiekszą ilość no i kolorki uprościć ale cena by byla nieporównywalna) pzdr.
Janqes
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janqes » 29.06.2005 13:01

Ja również proszę o taką nalepke. Zapłace! heh :D
Sonti
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sonti » 30.06.2005 06:50

Koledzy i Koleżanki !!!
Oczywiście że jest zgoda na wykorzystanie mojej twórczości ludowej i chyba ta kwestia była już wałkowana przy ankiecie i/lub zaraz po zamieszczeniu zwycięskiego projektu (dawno to było). Oczywiście Nie ma żadnych przeszkód aby wykorzystywać ten projekt. Jeżeli admin nie ma moich wszytskich przesłanych plików (różnych wariantów formatów) to z przyjemnością prześlę projekt w prawie dowolnym wymaganym przez was formacie, tylko dajcie mi znać w jakim !. Z drugiej strony pamiętajcie że 01 lipca wyjeżdżam do CRO w stronę Mali Losinij i nie będzie mnie przez 14 dni. Szkoda że wcześniej nie dogadaliśmy się w tej sprawie.
Pozdrawiam
SONTI
astropl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) astropl » 30.06.2005 07:14

Sonti napisał(a):Jeżeli admin nie ma moich wszytskich przesłanych plików (różnych wariantów formatów) to z przyjemnością prześlę projekt w prawie dowolnym wymaganym przez was formacie, tylko dajcie mi znać w jakim !. Z drugiej strony pamiętajcie że 01 lipca wyjeżdżam do CRO w stronę Mali Losinij i nie będzie mnie przez 14 dni.
SONTI

To może ja poproszę jpg, gif i tiff - obiecuję je zaraz potem wystawić
na swojej witrynce. Wysoka rozdzielczość mile widziana :) No i życzę
wspaniałego wypoczynku!
KRIS_WLKP
Odkrywca
podsumowanie

Nieprzeczytany postnapisał(a) KRIS_WLKP » 30.06.2005 10:21

Jak wnioski?? Kto będzię wykonawcą i dostarczycielem tej naklejki?? Bo ja jestem klientem, heh!!
Proszę się określić i zakończmy ten temat konkretnie:
Kto??
Za ile??
I kiedy??

Bo może być tak, że Wszyscy już wrócimy z HR i jeszcze nie będzie tej naklejki.

Jestem chcętny do zakupu..
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 18.07.2005 11:54

Albo ja mam pecha, albo w tym czasie nikogo z zadeklarowanych cromaniaków nie było w Cro, albo na deklaracjach się kończy! Nie widziałam żadnego auta z naklejką. Na widokmojej widziałam rózne reakcje ludzkie (w tym także rodaków): uśmiechy, zainteresowanie, ironię. Użytkowników forum spotkałam na plazy, ale mieli autko w serwisie, więc nie mogę stwierdzić jednoznacznie, że nie było oznakowane. A wydaje mi się, że w tych kilku miejscach, powinnam na jakąś naklejkę trafić: Split, Trogir, Omis, Makarska, Pisak. A tu nic!
Zresztą, co tu mówić. Jak w Omisu padło nam auto (i cud, że pod willą, w której mieszkał czeski elektryk samochodowy, który miał narzędzia!!!!), to nasi rodacy potrafili się zatrzymać na przeciwko i spytać: Co, autko się spier...ło? Po prostu szok! A nasz elektryk na pytanie o koszt usługi powiedział: Zero! no przecież musimy sobie pomagać!
Tak więc pozdrawiam tych oznakowanych i nieoznakowanych. Moze jak tam wrócimy z rozinka za 4 lata to Cro.pl będzie na porządku dziennym, a Polak nie będzie Polakowi wilkiem...
A.
zbynie
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) zbynie » 18.07.2005 14:09

Cześć

No to niezbyt ciekawe zachowanie żeby nie powiedzieć dosadniej :evil:
Ja będę w Omisie od 3.08 i będzie można zobaczyć granatowego Chevroleta Aveo z nalepką na tylnej szybie. ( Już tam wisi i czeka :P )
Bądźmy dla siebie życzliwi i nie traktujmy innych jak wrogów.

Pozdrowienia dla wszystkich oklejonych i nie.
Ania87
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania87 » 18.07.2005 14:28

Jaaaaa chceeee naklejeczkę :>
Jacek Grocvhowalski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek Grocvhowalski » 18.07.2005 16:37

zbynie napisał(a):Cześć

No to niezbyt ciekawe zachowanie żeby nie powiedzieć dosadniej :evil:
Ja będę w Omisie od 3.08 i będzie można zobaczyć granatowego Chevroleta Aveo z nalepką na tylnej szybie. ( Już tam wisi i czeka :P )
Bądźmy dla siebie życzliwi i nie traktujmy innych jak wrogów.

Pozdrowienia dla wszystkich oklejonych i nie.

Taka nalepka na szybie przedniej lub tylnej powinna świadczyć o tym, że jesteśmy gotowi udzielić pomocy i porady potrzbyjącym tego. Kartkę z tym logo dostałem od przyjaciela i naklejam już przy wyjeździe z Polski na przednią szybę, bo rowery zasłaniają tylną (kamper). Ja jeszcze od kilkunastu lat zabieram ze soba "banderkę" i jest umocowana na klamperze, a podczas pływania na pontonie (przy silniku). Zbyniu masz rację! Bądźmy dla siebie życzliwi :!: :!: :!: W razie potrzeby wspomagajmy się! 8)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone