Dzięki uprzejmości Pitera_M otrzymałem już swój zestaw naklejek i przy tej okazji taki pomysł przyszedł mi do głowy. W zasadzie większość użytkowników zamawiających naklejki (w każdej postaci), bierze je dla siebie lub ewentualnie znajomych na pamiątkę).
A może z takich nalepek stworzyć katalog miejsc polecanych przez forumowiczów bezpośrednio w Chorwacji. Bez zbędnych kryteriów (bardzo dobra znajomość miejsca wystarczy), po prostu w miejscach (konobach, restauracjach, apartamentach, stacjach, sklepach, sprzedawcach wina itp), które użytkownicy forum chcieliby polecić wszystkim innym forumowiczom. Oczywiście właściciele muszą się zgodzić na zamieszczenie znaku, ale myślę, że polecane miejsca będą przez Was dobrze znane, a co za tym idzie i właściciele również. Samo kryterium dobrej znajomości miejsca jest o tyle dobre, ze uniknie się przyklejania naklejek na zasadzie "tu byłem" bo raczej nie o to mi idzie.
Proszę strzelajcie do tego rozwiązania, idzie mi raczej o zebranie Waszych opinii - w sumie fajna promocja forum mogłaby być w Cro, a i samych miejsc w Cro na forum również, przecież forum to kopalnia wiedzy przez którą jednak bądź co bądź niełatwo przebrnąć w poszukiwaniu informacji, a tak przez lata stworzyłyby się swoisty katalog z Cro.pl(owym) znakiem jakości.
Zdrów!
Piotr