Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mam problem. Podczas próby zdjęcia naklejki magnetycznej okazało się, że przywarła ona (częściowo) do lakieru. Efekt jest taki, że naklejka jest zniszczona, a na lakierze pozostała spodnia część naklejki. Jak ją usunąć żeby nie uszkodzić lakieru?
Autko przygotowane, już jutro wieczorem wyjazd Wypatrujcie naklejki od 1 sierpnia na trasie w kierunku do Primośten przez A , SLO. Ja mam zamiar dokładniej rozglądać się za naklejkami. W ubiegłym roku widziałam auto z naklejką w Rovinj, ale za późno się zorientowałam aby zrobić fotkę. Pozdrawiam wszystkich cromaniaków i cropierwszaków .
Zawsze używałem "szukaczki". Myślałem, że wątek jest już w niebycie bo szukałem słowa "widoczność" zamiast jak zwykle "widzialność" Za dużo słońca. Pozdrawiam i dziękuję Ci Janusz oraz Bocianowi za PW.