Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Naklejki "Cro.pl"

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 16.08.2014 10:31

CroTisiU napisał(a):Witaj Piter M fajnie że mamy z tobą kontakt i tu i na email :D :D :D Oczekuje już na przesyłkę mam 13 DDW myślę że dotrą :lol: :lol: :lol:

Naklejki spokojnie zdążą dojść 8)

MłodyGSX-R napisał(a):Poszło zamówienie na maila :smo:

Już odpisałem.
magda7
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda7 » 16.08.2014 10:59

Ja też właśnie posłałam skromne zamówienie, obiecuję godnie reprezentować to zacne miejsce 8)
CroTisiU
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroTisiU » 16.08.2014 16:18

Piter_M napisał(a):
CroTisiU napisał(a):Witaj Piter M fajnie że mamy z tobą kontakt i tu i na email :D :D :D Oczekuje już na przesyłkę mam 13 DDW myślę że dotrą :lol: :lol: :lol:

Naklejki spokojnie zdążą dojść 8)

MłodyGSX-R napisał(a):Poszło zamówienie na maila :smo:

Już odpisałem.

Super dziękuje i cierpliwie czekam :D :D
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 17.08.2014 12:36

Pyjter, już wiysz że tyż potrzebuja nalepki. Jak mi zrobisz to możesz mi je zaro prziwyźć do dom, yno se farera poszukej co by Cie do nazod zawioz, bo do prikolicy trocha dobra z Metajny wezna :wink:
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 18.08.2014 15:51

Rysio napisał(a):Pyjter, już wiysz że tyż potrzebuja nalepki. Jak mi zrobisz to możesz mi je zaro prziwyźć do dom, yno se farera poszukej co by Cie do nazod zawioz, bo do prikolicy trocha dobra z Metajny wezna :wink:

Pomys ni ma zły :) nawet bych pedzioł że jest bardzo dobry
yno problym może być z tym "nazod" :( :wink:

Pisz na maila wiela chcesz tych naklejek.
Marecki37
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marecki37 » 18.08.2014 15:58

A tak zapytam przy okazji, czy może moje już poszły w moim kierunku ?? ;)
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 18.08.2014 16:14

Marecki37 napisał(a):A tak zapytam przy okazji, czy może moje już poszły w moim kierunku ?? ;)

Niestety nie, ale na pewno pójdą jutro.
Marecki37
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marecki37 » 18.08.2014 16:17

Piter_M napisał(a):Niestety nie, ale na pewno pójdą jutro.

Mam nadzieję że dojdą do piątku, w niedzielę wyjazd... :)
Brutaka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Brutaka » 19.08.2014 10:21

Nie wiem czy miałem pecha ale po 1950km przejechanych w jedną stroną z naklejką magnetyczną naklejoną na klapie C4 Grand Picasso postanowiłem testowo sprawdzić stan powłoki lakierniczej pod naklejką.
Po zdjęciu naklejki na całej jej powierzchni przylegania zauważyłem, że powstały tzw. "pajączki" (zakola tak jakby naklejka delikatnie pracowała podczas podróży i to idealnie tylko w tym miejscu, w którym była nałożona).
Dodatkowo naklejka pozostawiła na całym obwodzie delikatny ślad od krawędzi 8O
Przed wyjazdem naklejałem ją na idealnie umyte auto-klapę.
W wolnej chwili muszę zrobić lekką polerkę miejsca mocowania naklejki.
4 letnie auto, oryginalna powłoka lakiernicza. Czy tylko ja miałem pecha czy koledzy też tak mają?
adi_tiger
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) adi_tiger » 19.08.2014 11:25

coś tam już ludzie narzekali.
naklejki-cro-pl-magnetyczne-t38633-405.html

Ja mam na samochodzie od maja i nic się nie dzieje.
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 19.08.2014 16:35

Brutaka napisał(a):... zauważyłem, że powstały tzw. "pajączki" (zakola tak jakby naklejka delikatnie pracowała podczas podróży i to idealnie tylko w tym miejscu, w którym była nałożona).

8O
A po umyciu tego miejsca te pajączki dalej były :?:

Na szczęście takich przypadków jest bardzo mało bo trochę tych naklejek już wysłałem.

Napisz do mnie w tej sprawie to w ramach reklamacji wyślę ci zwykłą naklejkę albo wewnętrzną na szybę.
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 19.08.2014 16:36

Dzisiaj kolejne wysyłki.

Naklejki dostaną:
Dorota G.
Adrian Ł.
Marecki37
Katarzyna K.
Robert J.
KrzychuZiom
Brutaka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Brutaka » 19.08.2014 17:36

Piter_M napisał(a):A po umyciu tego miejsca te pajączki dalej były :?:

Tak, są nadal.

Piter_M napisał(a):Na szczęście takich przypadków jest bardzo mało bo trochę tych naklejek już wysłałem.

Wierzę jakość wykonania jest "pierwyj sort", po prostu zadałem to pytanie z czystej ciekawości opisując swój dziwny przypadek.

Piter_M napisał(a):Napisz do mnie w tej sprawie to w ramach reklamacji wyślę ci zwykłą naklejkę albo wewnętrzną na szybę.

Dziękuję, nie trzeba .. kolejna CRO za 2 lub 3 lata - teraz zmiana kierunku.
Naklejka powędrowała na auto firmowe jako pamiątka :)
Pajączki i ślad po naklejce zapastuję spec kosmetykami do pielęgnacji lakieru i będzie dalej jak nowe :papa:

Pozdrawiam!
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 19.08.2014 18:09

Brutaka napisał(a):Nie wiem czy miałem pecha ale po 1950km przejechanych w jedną stroną z naklejką magnetyczną naklejoną na klapie C4 Grand Picasso postanowiłem testowo sprawdzić stan powłoki lakierniczej pod naklejką.
Po zdjęciu naklejki na całej jej powierzchni przylegania zauważyłem, że powstały tzw. "pajączki" (zakola tak jakby naklejka delikatnie pracowała podczas podróży i to idealnie tylko w tym miejscu, w którym była nałożona).
Dodatkowo naklejka pozostawiła na całym obwodzie delikatny ślad od krawędzi 8O
Przed wyjazdem naklejałem ją na idealnie umyte auto-klapę.
W wolnej chwili muszę zrobić lekką polerkę miejsca mocowania naklejki.
4 letnie auto, oryginalna powłoka lakiernicza. Czy tylko ja miałem pecha czy koledzy też tak mają?

Trochę mnie zaniepokoiłeś tą informacją i właśnie skończyłem ogląd lakieru. Żadnych wad nie ma.

Z naklejką magnetyczną jeździłem drugi sezon. W tym roku 3.500 km, w deszczu i na słońcu, w upale
i chłodzie, ale nic z lakierem się nie stało. Naklejka wisiała 2 tygodnie. :wink:
Brutaka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Brutaka » 19.08.2014 19:23

walp napisał(a):Z naklejką magnetyczną jeździłem drugi sezon. W tym roku 3.500 km, w deszczu i na słońcu, w upale i chłodzie, ale nic z lakierem się nie stało. Naklejka wisiała 2 tygodnie. :wink:

Dlatego uznaję to za incydentalny przypadek. Mimo to naklejka spełniła swoją funkcję - niestety po drodze do/z nie napotkaliśmy nikogo z forum :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko