Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Naklejki "Cro.pl"

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 23.06.2013 18:11

Na pewno się doczekasz, będzie to jutro rano.[/quote]
no to pięknie :hut:
GUREGORI74
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) GUREGORI74 » 24.06.2013 18:50

GUREGORI74 napisał(a):
Piter_M napisał(a):
GUREGORI74 napisał(a):Witam
Mam pytanko, czy naklejki do mnie dotrą do 27.06. bo właśnie wtedy wyjeżdżam do CRO ... :roll:
Pozdrawiam Grzegorz Daziński

Twoje naklejki będą wysłane dzisiaj, więc pewnie dojdą.

Pozdrawiam.

Dzięki za info ,jestem spokojniejszy...Pozdrawiam

Naklejeczki doszły i są super :lol: dzięki wielkie za gratisa...Jeszcze 3 dni i wyruszamy do CRO...
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 24.06.2013 18:52

Dzięki za gratisa? :?: :?: :?: :?: :?: :?: ooooooo... 8O 8O
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 25.06.2013 07:01

Niedzwiad napisał(a):Dzięki za gratisa? :?: :?: :?: :?: :?: :?: ooooooo... 8O 8O

Jak ktoś zamawia 3 naklejki albo więcej, to zawsze staram się jakiegoś gratisa dorzucić.
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 25.06.2013 07:34

Piter_M napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):Dzięki za gratisa? :?: :?: :?: :?: :?: :?: ooooooo... 8O 8O

Jak ktoś zamawia 3 naklejki albo więcej, to zawsze staram się jakiegoś gratisa dorzucić.

aaaaaaaaaaaaaaaaa... ja zamówiłem dwie;/ ale jak teraz zamawiam jeszcze magnetyczną to zamówienia się sumują :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?????

pozdr
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 25.06.2013 10:01

Niedzwiad napisał(a):
Piter_M napisał(a):

aaaaaaaaaaaaaaaaa... ja zamówiłem dwie;/ ale jak teraz zamawiam jeszcze magnetyczną to zamówienia się sumują :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?????

pozdr

Tak, specjalnie dla Ciebie mogą się zsumować 8)

ale problem jest taki, że Ty teraz w ogóle żadnej naklejki nie zamówiłeś.
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 25.06.2013 17:25

te]

Jak ktoś zamawia 3 naklejki albo więcej, to zawsze staram się jakiegoś gratisa dorzucić.[/quote]

pozdr[/quote]

Tak, specjalnie dla Ciebie mogą się zsumować 8)

ale problem jest taki, że Ty teraz w ogóle żadnej naklejki nie zamówiłeś.[/quote]

A te co mam na lodówce z samochodów? To co? Czekaj , czekaj , to mój @ nie doszedł na drugie zamówienie to magnesowe??
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 26.06.2013 04:16

Niedzwiad napisał(a):
A te co mam na lodówce z samochodów? To co? Czekaj , czekaj , to mój @ nie doszedł na drugie zamówienie to magnesowe??

Jakby doszedł to wysłałbym nowego maila z numerem konta do wpłaty, a ostatnio do Ciebie nie wysyłałem.
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 26.06.2013 04:18

Wczoraj znowu wysłałem parę listów.

Naklejki dostaną:
Misiek78
mariusz_1974
Artur P.
Krzysztof B.
Piotr K.
Anna G.
marsyn
renik33
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) renik33 » 26.06.2013 06:35

Naklejka dotarła, dziękuję bardzo :)
Zawisła na pięknie wymytej, błyszczącej lodówce :D :D :D
Za miesiąc zawiśnie na pięknie wymytym i błyszczącym mondeo :D
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 26.06.2013 15:46

Piter_M napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):

Jakby doszedł to wysłałbym nowego maila z numerem konta do wpłaty, a ostatnio do Ciebie nie wysyłałem.

To wyślij Proszę tego maila na priv bo już nie mam czasu szukać tematu gdzie to się zamawia. Chyba że z Historii konta prześlę kwotę ( ale jaką na magnetyczną ):)

Z góry dzięki Piter:) :papa:
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 26.06.2013 16:23

Niedzwiad napisał(a):
Piter_M napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):

To wyślij Proszę tego maila na priv bo już nie mam czasu szukać tematu gdzie to się zamawia. Chyba że z Historii konta prześlę kwotę ( ale jaką na magnetyczną ):)

Z góry dzięki Piter:) :papa:

Na pierwszej stronie jest podany adres mailowy, napisz na niego adres do wysyłki i że chcesz naklejkę magnetyczną i to wszystko.
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 26.06.2013 17:26

hhehehe.. no tak dzieki:) już wysyłam
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 26.06.2013 17:47

Dzisiaj wyślę tylko 3 listy z naklejkami.

Naklejki dostaną:
Danuta K.
Sławomir G.
Krzysztof Z.
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 27.06.2013 05:23

Niedzwiad napisał(a):hhehehe.. no tak dzieki:) już wysyłam

Widzę, że coś ciężko Ci to idzie, więc wysłałem Ci maila na podstawie tego starego zamówienia.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko