Na pewno się doczekasz, będzie to jutro rano.[/quote]
no to pięknie
GUREGORI74 napisał(a):Piter_M napisał(a):GUREGORI74 napisał(a):Witam
Mam pytanko, czy naklejki do mnie dotrą do 27.06. bo właśnie wtedy wyjeżdżam do CRO ...
Pozdrawiam Grzegorz Daziński
Twoje naklejki będą wysłane dzisiaj, więc pewnie dojdą.
Pozdrawiam.
Dzięki za info ,jestem spokojniejszy...Pozdrawiam
Piter_M napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Dzięki za gratisa? ooooooo...
Jak ktoś zamawia 3 naklejki albo więcej, to zawsze staram się jakiegoś gratisa dorzucić.
Niedzwiad napisał(a):Piter_M napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Dzięki za gratisa? ooooooo...
Jak ktoś zamawia 3 naklejki albo więcej, to zawsze staram się jakiegoś gratisa dorzucić.
aaaaaaaaaaaaaaaaa... ja zamówiłem dwie;/ ale jak teraz zamawiam jeszcze magnetyczną to zamówienia się sumują ?????
pozdr
Piter_M napisał(a):Niedzwiad napisał(a):
A te co mam na lodówce z samochodów? To co? Czekaj , czekaj , to mój @ nie doszedł na drugie zamówienie to magnesowe??
Jakby doszedł to wysłałbym nowego maila z numerem konta do wpłaty, a ostatnio do Ciebie nie wysyłałem.
Niedzwiad napisał(a):Piter_M napisał(a):Niedzwiad napisał(a):
A te co mam na lodówce z samochodów? To co? Czekaj , czekaj , to mój @ nie doszedł na drugie zamówienie to magnesowe??
Jakby doszedł to wysłałbym nowego maila z numerem konta do wpłaty, a ostatnio do Ciebie nie wysyłałem.
To wyślij Proszę tego maila na priv bo już nie mam czasu szukać tematu gdzie to się zamawia. Chyba że z Historii konta prześlę kwotę ( ale jaką na magnetyczną ):)
Z góry dzięki Piter:)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko