Na auto polecam magnetyczne. Nalepki tylko na lodowkę
pzdr
Piter_M napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Na auto polecam magnetyczne. Nalepki tylko na lodowkę
pzdr
Coś Ty z tymi naklejkami zrobił
Masakra
Niedzwiad napisał(a):Piter_M napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Na auto polecam magnetyczne. Nalepki tylko na lodowkę
pzdr
Coś Ty z tymi naklejkami zrobił
Masakra
Odkleiłem z autka trochę się wyrobiła. Potem nakleiłem na papier i musiałem trochę je edytować bo się postrzępiła. No nie gadaj że brzydko je obciąłem?? Starałem się hehhehe.. a na autko zamówiłem magnetyczne.
ps. Przez miesiąc wożenia na samochodach ( vektra + megana ) naklejki nic nie wyplowiały na słońcu a odklejają się raz dwa bez zostawiania śladu ( jak widać na fotce )
Bocian napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Tak długo ich nie miałem na aucie ale jak widzisz zerwane z auta , wymyte i dobrze się 3 mają
Osobiście jednak myslę , iż magnetyczne to lepszy wypasik. Jak szaleć to szaleć heheheh
A na czym polega szaleństwo magnetycznych?
Piter_M napisał(a):Bocian napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Tak długo ich nie miałem na aucie ale jak widzisz zerwane z auta , wymyte i dobrze się 3 mają
Osobiście jednak myslę , iż magnetyczne to lepszy wypasik. Jak szaleć to szaleć heheheh
A na czym polega szaleństwo magnetycznych?
Pewnie na tym, że jest o 4 zeta droższa od zwykłej
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko