Zamówienie wysłane, pieniążki przelane.
Pozdrawiam
Nicolae napisał(a):Mam jeszcze jedno pytanie do znawców tematu. Mam naklejkę magnetyczną od Piotra. Czy wiecie jakie są max prędkości żeby mi jej z auta nie zerwało. Będą ją miał naklejoną na tylnej klapie w kombi więc chyba takich oporów powietrza nie będzie? Tylko proszę bez uszczupliwości w stylu że tak szybko to nie pojedziesz Wystarczy że potwierdzicie że na autostradzie przy 140 km/h nie odpadnie. Szybciej jeżdzić to się stracham
Slick napisał(a):Nicolae napisał(a):Mam jeszcze jedno pytanie do znawców tematu. Mam naklejkę magnetyczną od Piotra. Czy wiecie jakie są max prędkości żeby mi jej z auta nie zerwało. Będą ją miał naklejoną na tylnej klapie w kombi więc chyba takich oporów powietrza nie będzie? Tylko proszę bez uszczupliwości w stylu że tak szybko to nie pojedziesz Wystarczy że potwierdzicie że na autostradzie przy 140 km/h nie odpadnie. Szybciej jeżdzić to się stracham
Kiedyś zrobiłem sobie taka naklejkę sam tzn zwykła naklejkę zewnętrzna nakleiłem na magnes i wyciąłem nożykiem do tapet po obrysie. Wyszło super miałem jedna na klapie bagażnika i jedną na drzwiach kierowcy. Trzymały się dzielnie nawet przy 170 km/h
pozdrav
Nicolae napisał(a):Mam jeszcze jedno pytanie do znawców tematu. Mam naklejkę magnetyczną od Piotra. Czy wiecie jakie są max prędkości żeby mi jej z auta nie zerwało. Będą ją miał naklejoną na tylnej klapie w kombi więc chyba takich oporów powietrza nie będzie? Tylko proszę bez uszczupliwości w stylu że tak szybko to nie pojedziesz Wystarczy że potwierdzicie że na autostradzie przy 140 km/h nie odpadnie. Szybciej jeżdzić to się stracham
Piter_M napisał(a):Dzisiaj wyślę 8 listów z naklejkami.
Naklejki dostaną:
mazuro1, blazejek2005, kaszubskiexpress, Miken77, Jacek 206, MaJaKi, floyd i edekxp