figusek napisał(a):A u mnie po zmianie auta jest problem, bo magnetycznej nie można dać na klapę i naklejka została przyklejona na tylną szybę (od środka), która jest przyciemniana i po prostu jej nie widać na wyjazd planuję przykleić magnetyczną jakoś z boku auta
oldGIZMO napisał(a):figusek napisał(a):A u mnie po zmianie auta jest problem, bo magnetycznej nie można dać na klapę i naklejka została przyklejona na tylną szybę (od środka), która jest przyciemniana i po prostu jej nie widać na wyjazd planuję przykleić magnetyczną jakoś z boku auta
To zmów u Piotra taką naklejaną na zewnętrzną powierzchnię szyby. Potrafi zrobić piorunem... nie mylić z pieronem..
Wszystko zależy kiedy startujesz..
Piter_M napisał(a):krbaton napisał(a):krbaton napisał(a):Przelew zrobiony, czekam na naklejki
Jak długo czeka się na naklejki ??
To zależy jak trafisz czasami 2 dni albo i tydzień a jak to są naklejki z nickiem to może być jeszcze dłużej.
Zawsze też możesz się zapytać, wtedy podam przybliżony termin wysyłki.
krbaton napisał(a):Piter_M napisał(a):krbaton napisał(a):krbaton napisał(a):Przelew zrobiony, czekam na naklejki
Jak długo czeka się na naklejki ??
To zależy jak trafisz czasami 2 dni albo i tydzień a jak to są naklejki z nickiem to może być jeszcze dłużej.
Zawsze też możesz się zapytać, wtedy podam przybliżony termin wysyłki.
Ja już czekam 20 dni !
Piter_M napisał(a):Wczoraj wysłałem 4 listy z naklejkami.
Naklejki dostaną:
- Tomasz B.
- Romple
- Elżbieta K.
- Agata S.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko