Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Naklejki "Cro.pl" - magnetyczne

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
przemo99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo99 » 04.07.2014 18:21

Dzięki Piter naklejka dotarła gołębiem pocztowym:)
piotrs
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrs » 04.07.2014 21:56

Pięknie dziękuję Piter - do mnie również dotarły
Zdrów!
Piotr
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 05.07.2014 06:27

Szymuś napisał(a):Naklejka jest super, ładna, przydaje się w drodze. Ale nadaje się raczej na lodówkę niż na samochód. Po dniu pobytu na Divnej 2 dni temu naklejka przyspawała mi się do klapy bagażnika co odkryłem dziś będąc już w domu.

Na razie nie pomaga schładzanie blachy wodą i prawdopodobnie naklejka pójdzie do zniszczenia. Chyba nie przeczytałem warunków użytkowania :(

Hmm ... naklejka się przyspawała :?: 8O
Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Ciężko mi coś w tej sytuacji powiedzieć bo nie wiem w jaki sposób ona się mogła przyspawać :? na moim aucie jeździ już 2 lata i raczej chce już odpadać niż bardziej się trzymać.
tempest
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tempest » 05.07.2014 08:24

Naklejki są ekstra. Ja ze swoją imenną przyjechałem z Gdyni do Borak 29.06. Na całej trasie niestety nie minąłem żadnego autka PL z naklejką . W Boraku natomiast widziałem jeden samochodzik z naklejką , ale nie zapamiętałem marki. Byłem w międzyczasie w Orebic i Korculi i nic. Dziś rozejrzę się w Ston a w poniedziałem w Dubrowniku. Jak parkuję na dłużej od nasłonecznionej strony to zdejmuję naklejkę, jeżdżę KIA a oni kładą strasznie miękkie lakiery (nie użyję słowa na ch) :wink:
Szymuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szymuś » 05.07.2014 09:59

W Boraku było auto z naklejką o rejestracji DZA, też ich spotkaliśmy przy tunelu Dingać i na Divnej :)
Naklejkę udało się wreszcie usunąć z klapy, ale trzeba było dłużej odczekać po schłodzeniu blachy. Trzeba było jednak siły by ją oderwać i trochę tej czarnej gumy zostało na aucie. Naklejka trochę zmasakrowana wróciła na lodówkę i będzie czekać na kolejny wyjazd, ale chyba z kilka lat :)
tempest
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tempest » 06.07.2014 07:33

Na trasie do Ston i z powrotem też nikogo z CRO
WIOLAB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WIOLAB » 06.07.2014 09:14

Ja na granicy słowensko - chorwackiej spotkałam Motoschiza :) tzn. on mnie wypatrzył. Pozdrawiam
Wodnik73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wodnik73 » 06.07.2014 10:04

Piter_M - naklejki i magnesik dotarł, dziękuję !
krzysiek1956
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek1956 » 07.07.2014 13:00

Naklejka i magnesiki dotarły.
Dzięki i pozdrawiam Piotrze :D :D
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 07.07.2014 16:40

Szymuś napisał(a):Naklejkę udało się wreszcie usunąć z klapy, ale trzeba było dłużej odczekać po schłodzeniu blachy. Trzeba było jednak siły by ją oderwać i trochę tej czarnej gumy zostało na aucie. Naklejka trochę zmasakrowana wróciła na lodówkę i będzie czekać na kolejny wyjazd, ale chyba z kilka lat :)

Jednak potwierdzam, jest to możliwe, że naklejka się nieco przyspawała, właśnie odkryłem to na moim aucie.
Naklejka jeździ już na moim aucie ze 2 lata, ostatnio była ściągana jakieś 3 miesiące temu.
W tej sytuacji myślę, że:
Wskazane jest co jakiś czas odkleić naklejkę i przyczepić ją z powrotem.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.07.2014 17:56

Piter_M - zamawiam magnesik :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.07.2014 18:08

miro78 napisał(a):Piter_M - zamawiam magnesik :wink:

P.s - Czas reakcji Piter_M rewelacyjny :D
Kasa wysłana. Pozdrawiam.
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 07.07.2014 18:19

miro78 napisał(a):
miro78 napisał(a):Piter_M - zamawiam magnesik :wink:

P.s - Czas reakcji Piter_M rewelacyjny :D
Kasa wysłana. Pozdrawiam.

Tak mi się tylko udało :wink:
Akurat byłem przy kompie i czas reakcji 12 minut 8)
gertstary1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gertstary1 » 07.07.2014 21:22

Witam,ja znaczek cro.pl wydrukowalem sobie w formacie a4 i przykleilem na tylnej szybie w moim zabytkowym juz t4 :)
Od 6 dni jestem w Orebic,niestety innych autek z CROPLA nie widzialem,mam rej FGW,pzdr
kristof
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kristof » 12.07.2014 00:14

Dzisiaj wróciliśmy z Baska Voda do domu. Nie widziałem nikogo z naklejką :) Najbardziej byłem zdziwiony jak magnesik nie przykleił się do klapy bo jest z tworzywa :) Naklejka już na lodówce. Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko