Ja zamawiałem na berlińskiej stronie. Przyszła pocztą. Bez najmniejszych problemów.
Oczywiście jak masz odpowiedni zapas czasu.
StaryMarek napisał(a):Marlowe1994 napisał(a): Że chce ci się tak kombinować Do głowy by mi nie przyszło. O tyle dobrze, że nie chodzi o oszukanie tylko o porządek na szybie Bo byli tu tacy co doradzali jak na Plitvička Jezera wejść bez biletu. Albo na Sv. Jure wjechać, obok szlabanu.
Właśnie że nie chodzi o kombinowanie i coś za darmo. Bo za te 5 euro to nie wydatek.
Chodzi o to by używać, posiadać wówczas jak potrzebne. Coś co w samochodzie się wozi, a jak jest potrzeba to na szybę i się trzyma.
Skończyła się potrzeba to ściąga i do schowka. Do kolejnego razu.
Owszem, jedna to nie przeszkadza, dwie to pewnie też nie. Niektórzy nawet dumni że we Francji byli. Ale jest wiele systemów z tymi naklejkami.
Są winiety (owszem, są elektroniczne i problem z głowy), winieta na tydzień i można wywalić.
Kolejna to do Francji. Też naklejka. Bruksela wymaga tylko rejestracji, też elektronicznie. I jest Ok. Ale cholera wie co jeszcze i gdzie wymyślą by auto pooklejać. A jak wiadomo z odklejaniem i powtórnym przyklejaniem miejsca na nadużycia nie ma. Naklejka ma numer rejestracyjny.
Powrót do Szybkie pytanie - szybka odpowiedź