Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Naklejka cro.pl za free

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 07.07.2006 00:26

adam_cro napisał(a):Dzięki!
Strasznie się cieszę, jak nakręcony :D :D :D :D
Bylem pierwszy!!!! :D :D :D :D :D
pozdrav

niestety JA byłem pierwszy.
Jeszcze raz serdeczne dzięki, za nalepkę i b. miła rozmowę
jacusd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacusd » 07.07.2006 07:07

daisykf napisał(a):
adam_cro napisał(a):Dzięki!
Strasznie się cieszę, jak nakręcony :D :D :D :D
Bylem pierwszy!!!! :D :D :D :D :D
pozdrav

niestety JA byłem pierwszy.
Jeszcze raz serdeczne dzięki, za nalepkę i b. miła rozmowę

Dla rostrzygnięcia sporu.adam_cro pierwszy wysłał zgłoszenie , a daisykf pierwszy odebrał , bo zrobił to osobiście.
Pozdrawiam
Jacek
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 07.07.2006 07:22

Czy możliwa jest zmiana formatu tego pliku z doc na np. jpg. ?
I jak ją zrobić?
Morsu
Globtroter
Naklejka cro.pl za free

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morsu » 07.07.2006 09:41

Ja też dziękuję - z niecierpliwością wypatruję koperty w skrzynce :lol:
Morsu
Globtroter
Naklejka cro.pl za free

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morsu » 07.07.2006 09:44

Darek9634 napisał(a):Czy możliwa jest zmiana formatu tego pliku z doc na np. jpg. ?
I jak ją zrobić?

W wordzie masz wklejoną fotkę - daj "kopiuj" i "wklej" do programu graficznego - i masz gotowe. Możesz potem sobie nawet obróbke zrobić jak umiesz. Jak program wystarczy nawet podstawowy "PAINT" z Winzgrozy
viverka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) viverka » 07.07.2006 09:52

Teraz pozostaje czekać na przesyłkę :D Wielkie dzięki za pomysł :) Pozrawiam cieplutko
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 07.07.2006 10:07

Dziękuję Morsie.
astropl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) astropl » 10.07.2006 16:41

jacusd napisał(a):Mam do oddania w dobre ręce kilkanaście naklejek cro.pl!!! Jacek

Dzisiaj dostałem - dziękuję!
ORLIK2000
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ORLIK2000 » 10.07.2006 17:02

[cześć rich72!!!
napisz mi kaj żeś boł bo widza żeś pieronie jedyn boł bele kaj we ty croatii!!!
jo bołech we makarskiej i boło cudnie a we te lato chca jechać abo na istria abo na jakoś wyspa.
jak mosz coś fajnego we tym tymocie to dowej znać!!
pyrsk
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 10.07.2006 20:31

ciekawe czy gorole nos bydom rozumieć ale smolić to :wink: chyba sie niy łobrażom :D

www.rich72.ao.pl

tam mosz z kożdyj podróży fotki możesz se połoglondać. Wcześnij tyż żech jeździoł ale cyfrowki żech niy mioł. Bołech jeszcze w Senju i w Makarskij i szczerze Ci powiym - Makarsko mi niy pasowała bo za dużo ludziskow było i larmo zewsząd. Jak byś chcioł to w Basce je gryfnie yno lepij koniec siyrpnia i wrzesiyń jechać bo w sezonie ludziow jak śledzi w biksie. Na Istri tyż żech boł ale przejazdym i tyż żech niy zostoł bo tyż za ciasno i za dużo makaronow i austryjokow. Jo je z Giyrotowic a ty ze samych Gliwic :?: Jaki biyr by szło kłapnąć :wink:

W tym roku jada do Zivogosce - konsek za Makarskom a potym już we wrześniu na Hvar chca skoczyć na pora dni.
Hanysy rulez :wink:
Morsu
Globtroter
Naklejka cro.pl za free

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morsu » 11.07.2006 06:27

Ja też miałem naklejkę w skrzynce 10.07 - ale mogłem dopiero teraz podziekować

Jacku - Hvala Ci - połowica mówi że jesteśmy gotowi do jazdy - wyjazd 15.07 ok. godz. 16:00 w kierunku Pakostane - na całe 3 tygodnie :lol:
ORLIK2000
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ORLIK2000 » 11.07.2006 06:47

[jerunie!!!na krku richtich fajnie!!!a we ty baśce to je tam jako plaża co bych z bajtlym mogł sie kompać???bo tyż mom tako mało frelka jako i ty mosz!!!mo 5 lot!!!a hahor pieruński!!!choby synek!!!nojlepi sie bowi łukiym i szlojdrym!!!we tym roku erbła jak sie na kole jeździ to mom szpas jak pierun!!!bo musza za nium lotać!!!a tyż mom lekki bas łod biyru choby ty :D !!!jo tak richtich to je z Łabęd, a niy wiele brokowało to bych tyż we Gierałtowicach miyszkoł bo chciełech tam kupić chałpa kole kościoła, ale żech sie za dugo namyśloł...terozki "namyślom" sie nad chałpom we Przyszowicach, ale chop miyszko w Reichu i myśli choby ta chałpa tam boła i tyż tela chce....Jak niy kupia, ta na prziszły rok buduja sie we Łabyndach i smola!!! a jk ze tym biyrym??? możno zrobiymy jaki "zlot" bo widza że sam je trocha fajnych chopów z Rudy, Zobrzo i okolic??? pyrsk
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 11.07.2006 08:28

do bajtli we Basce plaża je super - na brzegu kamole ale we wodzie powybiyrane kamole i je pioch - a moja mało super sie bawjyła choć łonskigo lata miała niycałe 3 lata. Dużo je tyż innych graczkow do bajtli we Basce - ciufa ze trakrora zrobiona co bez całę miasto jadzie przy plaży, plompane zamki, zjyżdżalnie i w pierony innych. We hotelu Bistro Funtana organizujom zawawy - dyskoteki dlo nojmyńszych bajtli - super ubaw mało miała.

a i co by sie trefić po urlopach szłoby pomyśleć yno że łod 29 września do 1 października warszawioki robiom zlot i myśla żeby sie przejachać. Tak se myśla czy by czego bez zima niy szafnąc w gorach coby gorole :wink: na nartach se mogły pojeździć
ORLIK2000
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ORLIK2000 » 11.07.2006 10:20

ha!!!my chcymy jechać 01-08 na 10 dni we dwie rodziny!!! jo z mojom i Majką, i mój szwager ze swojom i 1 rocznym bajtlym!!!chcymy jechać bez czechy,autrio,slowynio na rijeka a potym oboczymy co dali...myśla że szasnymy to w 12 godzin. jadymy na noc to niy powinno być żle...we 2004 w makarski my chycili plac po 40 euro za dwie izby ze kuchniom, ale teroz tak licza coś chycić kole 50...jak myślisz w baśce chyca czi niy???jadymy takom trasom bo momy jom obcykano i wiymy kaj gaz tankować...na wszelko-wielko bierymy dwa igloo to se nojwyżi bydymy spać kajś na campie!!! my ze sloonska som tworde ludzie to szczimiymy!!! ale jakbys mioł coś godne polecynio to dej znać!!! a na nartach to ech jeździół za bajtla...także jo to terozki bordziy wola kulik- we smolnicy taki jedyn chop łorganizuje ze kóniami i soniami we zima!!! moga ci polecić!!! p.s. żech je ciekow czi nos rozumiom???pyrsk
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 11.07.2006 11:04

A ja jeszcze nie mam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko