Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Naklejka Cro.pl dla wszystkich

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darekk_2005
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darekk_2005 » 07.08.2006 14:43

Witam...czytam co jakiś czas posty "skąd naklejkęco na autko" w sumie to do niedawna też sie zastanawiałem skąd ją wziąźć więc oto mój sposób...goraco polecam gdyż nie jest kosztowny i w miare dobrze wygląda;)

Otóż...naklejkę ściągamy ze stronki http://www.agavk.p9.pl/strony/croatia_start.php
na samym dole w lewym roku wystarczy kliknąć na nią i spokojnie się ściągnie;)możemy sobie z mieniać jej rozmiar jak tylko nam się podoba dopasować do potrzeb własnych;)wydrukować i zrobić tak jak ja zrobiłem ...wydrukowałem ją znaczy się moja druga połowa to zrobiła za co "Rybko serdecznie dziękuję" i zaniosłem do laminowania;)zapłaciłem bagatela 2 zł hehe;)później do domku...wybrać miejsce na autku i przykleić jakimś dobrym klejem...ja do tego celu użyłem kleju sylikonowego przezroczystego;)i nalejka jak znalazł;)polecam wszystkim milego klejenia i powodzenia w drodze;)reklamujmy nasze forum;)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 07.08.2006 14:59

No cóż spóźniłeś z tymi radami , trochę już na ten temat tu pisano , część osób już tak dawno zrobiło dopisując nawet swój nick. Nowym forumowiczom ta informacja pewnie się przyda.
darekk_2005
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darekk_2005 » 07.08.2006 15:42

no i moją inteligentną doradę szkal trafił hehe;)nie no spoko wiem ze już podobne rady były ale wiesz...chciałem zaoszczędzić komuś nowemu szukania;)temacik jest pod ręka;)pozdro;)
piotr62
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr62 » 10.08.2006 13:32

Moja lepsza połowa skołowana gorączką pakowania spytała mnie czy ta naklejka jest też obowiązkowa :-)

Oczywiście TAK

P.
Morsu
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morsu » 13.08.2006 11:33

Szkoda tylko że na tą masę polaków co widziałem w CRO - ani jednego nie udało mi się zobaczyć "oklejonego". Ja na czerwonym cienkusiu (może ktoś widział) miałem, prawie 4000 km przejechane i okropny zawód, ze ani jednej naklejki nie widzialem :cry:
radziu1974
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radziu1974 » 15.08.2006 01:40

Wiecie co zastanawiam sie nad naklejka cro i tak sobie myslę nowy jestem aqle chyba dam przykład jak moze być oznakowany samochód . Jadę do cro około 19.08 nie zgadałem się z żadnym towarzystwem , jade sam jak zawsze .jeszcze nie wiem gdzie . Ślijcie pozdrowienia
adam_cro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam_cro » 15.08.2006 08:28

Morsu napisał(a):Szkoda tylko że na tą masę polaków co widziałem w CRO - ani jednego nie udało mi się zobaczyć "oklejonego". Ja na czerwonym cienkusiu (może ktoś widział) miałem, prawie 4000 km przejechane i okropny zawód, ze ani jednej naklejki nie widzialem :cry:

Witam!
Byłe na Riv Makarskiej oklejonym autem Renault Espace i tez nikogo z nalepką nie spotkalem. Malo nas :-(
pozdrav
stick
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) stick » 31.08.2006 21:58

Ja byłem w Baśka Voda oklejonym Renault Megane (z kufrem na dachu). Jedyny oklejony samochód jaki widziałem to zaparkowana pod kwaterą w Tucepi Astra kombi w kolorze szampański metalik.
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 01.09.2006 23:14

Ja do tej pory jeżdżę co prawda nie z naklejką ale na jej wzór tabliczką za szyba i nie spotkałem nikogo z forumowiczów. Żal.

Powrót do Chorwackie ABC

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone