maciek1956 napisał(a):Dla 2 osób koszty po sezonie to ok 3 tys zł min, nie daję wiary, że mozna taniej. Wyjazd do Cro to przecież urlop, na którym mamy coś zobaczyć, coś zdegustować z miejscowje kuchni, coś....
el_guapo napisał(a):maciek1956 napisał(a):Dla 2 osób koszty po sezonie to ok 3 tys zł min, nie daję wiary, że mozna taniej. Wyjazd do Cro to przecież urlop, na którym mamy coś zobaczyć, coś zdegustować z miejscowje kuchni, coś....
Suma wydatków zamknęła się w 2kpln na 2 osoby. (jechaliśmy we 4 osoby autem na gaz).
woka napisał(a):Napisz po ludzku abym mógł sie odnieść do sumy. 2kpln - ??? co to twór.
el_guapo napisał(a):....Tak czy inaczej podliczając wszelkie koszty biwakowania zasłyszane od znajomych (miejsce na samochód, miejsce na namiot+opłaty za poszczególne osoby w namiocie, prąd, itp. zależne od kampingu) okazuje się, że kamping nie jest taki tani (różnica rzędu 2-4E os./noc)
el_guapo napisał(a):4 osoby
01-15.09
Apartament 2 poziomowy, 2 tarasy, 10m od wody
2 sypialnie na górze+łazienka, kuchnia + pokój dzienny na dole (rozkładana sofa). W sumie wygodnie może mieszkać 6 osób, a komfortowo będą się czuć 4 os. dorosłe +2dzieci.
TV+w pełni wyposażona kuchnia i barek (nic nie tknęliśmy), klima nie potrzebna (dom zacieniony, przez cały czas wiatr z nad morza). Knajpa 10m, sklep 50m, lody 20m, starówka Tribunji 300m - no i przede wszystkim rewelacyjna gospodyni Vesna
40E
To muszę przyznać, że wolałbym apartament. Coś tanio mi się wydaje, ale super że coś takiego udało ci się znaleźć
Pozdrav
P.S. Z tym, że Ty piszesz o wrześniu a my możemy tylko na przełomie lipiec - sierpień ewentualnie cały sierpień
woka napisał(a): Za 2 tys. zł i to na dwie osoby ..... w cuda nie wierzę. Przy tej aktywności jaką nam tutaj przedstawia. od 5 tys. zł. w górę licząc skromnie, a przy założeniu że pobyt był co najmniej tydzień ..... bardzo skromnie liczę wydatki.
Leszek Skupin napisał(a):GDZIE TEN CAMPING :?::?: dawaj namiary jak dla mnie to rewelacja wyszło mi 10,30 ojro na moje potrzeby za 2+1 samochód, namiot
P.S. Żesz kurde dopiero teraz doczytałem w jakich to terminach podajesz ceny , znowu nie te, które mnie interesują
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne