Cześć,
czy możecie polecić jakieś dobre i tanie kempingi w Dalmacji (nie dalej niż Makarska). Tam gdzie plaże będą miały łagodne wejście do morza. Raczej nie na wyspach, bo będziemy autem robić wypady do różnych miejsc, a na wyspy zawsze możemy się wybrać na wycieczkę. Chyba że warto po tygodniu zmienić kemping aby mieć różnorodność.
Chcemy jechać ze swoim namiotem, więc przydałyby się opinie o sanitariatach (w jakim są stanie).
Szukamy kampingu, gdzie cena za dzień (parcela + rodzina 2+2) będzie do 40/maks 50euro.
I jeszcze pytania o rezerwację:
1. Jeśli jest napisane vehicle/tent to znaczy samochód + namiot czy samochód lub namiot
2. jeśli chcę zarezerwować kamping na camping.hr i przechodzę do wpisywania informacji dotyczących rezerwacji trzeba wybrać selected unit i podać vehicle length, gdzie najpierw trzeba wybrać jedną z opcji: vehicle/camping-car lub caravan lub tent, a potem podać długość. Jeśli jadę samochodem osobowym i mam swój namiot to co podać: wymiar samochodu jako vehicle/camping-car czy szerokość namiotu rozstawionego i oznaczyć tent? (może głupie pytanie, ale nie byłam pod namiotem za granicą)