szukając dalej chce spytać o rejon, gdzie nigdy nie byliśmy tzn. Promosten,Rogoznica,Rażanij. Czy można tam znaleźć tzw. przydomowy camp?
Z dużych to: Marko w Rogoznicy, Tomas Primosten. Ma ktoś może ceny czy inne namiary na kempingi??
jacek36 napisał(a):janusz07 napisał(a):Polecam niedrogi kemping Mateo w Bibinje koło Zadaru
jak się nazywa? można prosić o info..
polakwcro napisał(a):Pole namiotowe dla 3 osób bez samochodu. W okolicach splitu. Jak najtaniej. Ktoś coś? Dziękuje za pomoc
polakwcro napisał(a):Pole namiotowe dla 3 osób bez samochodu. W okolicach splitu. Jak najtaniej. Ktoś coś? Dziękuje za pomoc
agryppa napisał(a):Nikt nie doradzi?
agryppa napisał(a):Czy dobrze czytam cennik? 15E za 2 osoby to cała cena (2 os, auto, mały namiot, po sezonie)?
Generalnie mam prośbę o polecenie fajnych campingów w zasadzie na całym odcinku wybrzeża od zadaru do południowych krańców riwiery makarskiej. Zależy mi na miejscach ładnych, spokojnych i w miarę tanich. Nie zależy mi natomiast na bogatej infrastrukturze. Po lekturze wiem już o Tamaris i campie w Podgora. Jedziemy w dwie osoby, we wrześniu, na razie w zasadzie w ciemno. Mały namiot i trochę sprzętu zawsze w Cro mam w bagażniku:-)