Dzięki forum znalazłam "Tunarica Kemping" oraz "Camping Diana", czekam na odpowiedzi z tych kampów,a w międzyczasie szukam dalej

magdalena0709 napisał(a):Witam, poszukuje wraz z narzeczonym taniego kampingu, jedziemy drugi raz.Dwa lata temu zatrzymaliśmy się u Dragana w Kastel Kambelovac, było wspaniale cicha okolica, blisko wody, mili właściciele.
![]()
Teraz szukamy czegoś wyżej, chcielibyśmy zwiedzić Istrie. Może jest ktoś, kto mógłby mnie poratować i podrzuci np. maila na jakiś spokojny, mały kamping ?
Dzięki forum znalazłam "Tunarica Kemping" oraz "Camping Diana", czekam na odpowiedzi z tych kampów,a w międzyczasie szukam dalej![]()
magdalena0709 napisał(a):Chcielibyśmy jechać na 10 nocy pod koniec maja, początek czerwca.
magdalena0709 napisał(a):W takim razie poproszę namiar![]()
SingSing74 napisał(a):Oferta wysłana na priv. Napiszę tylko, że ta cena dostępna w Lux-camp.
dib2 napisał(a):Szukam pola namiotowego w okolicy od Podstrana do Podgora z dobrym dostępem do morza. W sumie jadę pierwszy raz pod namiot i to z małym dzieckiem (2 letnie + jeszcze 5 starszych w wieku 8-13) i przyda się coś z polecenia. Może ktoś już ma coś sprawdzonego ?
saidac napisał(a):Witam, w związku z tym że mam już w pracy zarezerwowany urlop od 10 lipca a pogoda widze będzie totalnie nie namiotowa padł pomysł na Chorwację. Szukam jakiegoś pola namiotowego powiedzmy "budzetowego" do 20 e za 2 dorosłe dwoje dzieci auto. Możecie podpowiedzieć gdzie warto szukać takich przydomowych pól namiotowych? Jakieś miasta chociaż nie muszą być konkretne namiary. W związku z tym że jade Oplem Agilą z dzieciakami 4 i 6 nie chce krążyć pół dnia i szukać. Planuje jechać jak najbliżej czyli np Poreć, Pula Rovinji Rijeka, wyjazd z okolic Gniezna.
Pozdrawiam