Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Najtańsze prywatne kampingi?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jacek36
Odkrywca
Re: Rejon Sibenika małe prywatne kempingi coś poleconego

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek36 » 03.08.2016 16:32

dzięx.
jacek36
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek36 » 04.08.2016 09:10

Vjetar napisał(a):
jacek36 napisał(a):Srima- autocamp k. Vodice. Nie maja strony http://www.Albo nie umie znaleźć... Zna ktoś może ceny na tym kempingu i ew. jakieś foto,info, e-mail... Czytam ze Srima to spokojna mieścinka, chyba własnie tego szukamy...:)

Skoro nie ma strony www to najprościej poprosić o price list :arrow: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

:papa:

cos nie tak z tym adresem.Wracaja posty, zły adres skrzynki...

pzdr
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 04.08.2016 16:56

jacek36 napisał(a):
Vjetar napisał(a):
jacek36 napisał(a):Srima- autocamp k. Vodice. Nie maja strony http://www.Albo nie umie znaleźć... Zna ktoś może ceny na tym kempingu i ew. jakieś foto,info, e-mail... Czytam ze Srima to spokojna mieścinka, chyba własnie tego szukamy...:)

Skoro nie ma strony www to najprościej poprosić o price list :arrow: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

:papa:

cos nie tak z tym adresem.Wracaja posty, zły adres skrzynki...

pzdr

To może ten?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
robreg95
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) robreg95 » 07.08.2016 16:46

Witam, jestem tu nowy ;) Razem z narzeczoną i 2 znajomymi chcielibyśmy się wybrać na tydzień do Chorwacji, początkowo miało być polskie morze lecz pogoda nie dopisuje... Spędziłem na tym forum od wczoraj kilka godzin, bardzo miła atmosfera. Poszukujemy miejsca na rozbicie namiotu 4 osobowego na 7 dni. Wertując ten post najwięcej "małych prywatnych kempingów" dowiedziałem się że jest w Sveti Petar. Będzie to nasza pierwsza w życiu tak daleka podróż, i w dodatku dopiero wczoraj się na to zdecydowaliśmy a urlopy mamy od 13.08.... Jest mało czasu, lecz dowiedziałem się że nie warto nic rezerwować, tylko jechać w ciemno i zawsze się coś znajdzie. Obejrzałem dziesiątki małych kempingów które posiadają strony www i u nich cena wychodzi ok 200zł od osoby za 7 dni. Więc jeżeli dobrze rozumuję to w takich "małych prywatnych" które mają jedynie numer telefonu będzie jeszcze taniej? Mógłby mi ktoś polecić jakiś kierunek? Miejscowość w której takich prywatnych kempingów nie brakuje? Nie interesuje nas moloch na kilkaset miejsc, wystarczy kilka ;) Mamy namiot i kuchenkę gazową, potrzebujemy tylko wody i prądu. Dużo osób pisze też że warto na południe bardziej jechać, chociaż dalej to koszta pobytu tam nam się wyrównają z kosztem dojazdu. Jeżeli o mnie chodzi to ja mogę jechać w ciemno, lecz nie koniecznie każdemu się to podoba i potrzebuję przynajmniej jakiegoś punktu odniesienia, jakiejś alternatywy ew. Poradzi ktoś coś? Pozdrawiam. Robert
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.08.2016 17:08

Witam.
Sveti Petar na pierwszy raz jest w sam raz :wink: :idea:
Małe kempingi są praktycznie w każdej części Chorwacji.
http://www.chorvatsko.cz/kemp/minidalm.html
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 07.08.2016 23:02

robreg95 napisał(a):...Obejrzałem dziesiątki małych kempingów które posiadają strony www i u nich cena wychodzi ok 200zł od osoby za 7 dni. Więc jeżeli dobrze rozumuję to w takich "małych prywatnych" które mają jedynie numer telefonu będzie jeszcze taniej? ...

Coś źle liczysz ... 200 zł /os na 7 dni :?: to by było ok. 28 zł/doba czyli ok. 7 eu - tyle to jest koszt samego pobytu osoby a gdzie opłata za namiot, auto, prąd lub parcele, w którą jest już to wliczone no i jeszcze taxa klimatyczna?
Za 2 osoby, namiot+auto+prąd+taxa klimatyczna najtańszy kemping w sezonie trzeba liczyć między 25-30eu. czyli ok. 12-15 eu to jest realny koszt za os. a nie 7 eu.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.08.2016 07:25

gusia-s napisał(a):
robreg95 napisał(a):...Obejrzałem dziesiątki małych kempingów które posiadają strony www i u nich cena wychodzi ok 200zł od osoby za 7 dni. Więc jeżeli dobrze rozumuję to w takich "małych prywatnych" które mają jedynie numer telefonu będzie jeszcze taniej? ...

Coś źle liczysz ... 200 zł /os na 7 dni :?: to by było ok. 28 zł/doba czyli ok. 7 eu - tyle to jest koszt samego pobytu osoby.

Na małych kempingach (w większości) koszt pobytu jednej osoby jest poniżej 7 euro.
Ale potwierdzam - robreg95 coś źle liczy.
robreg95
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) robreg95 » 08.08.2016 17:39

Za cenę 200 zł od osoby za 7 dni pobytu znalazłem może 3 miejsca, naprawdę się starałem, przejrzałem nie mniej niż 30 takowych z najmniejszą ilością gwiazdek itp. lecz nie na tym komputerze i nie mam jak tego teraz znaleźć. W 98% wychodzi z reguły cena ok 300 zł za 7 dni. Nadmieniam że i tak w takich kameralnych na max kilkadziesiąt miejsc.
Kontynuując. A więc Sveti Petar. Ma ktoś jakieś przygody z tamtymi kempingami? Jakieś relacje? Zdjęcia?
Znalazłem też na tym forum namiar na Polkę mieszkającą w Chorwacji, Camp Dragan (linka nie mogę jeszcze podać, jestem nowym forumowiczem)
Zna ktoś? Staram się aktualnie z tą Panią skontaktować.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.08.2016 18:27

robreg95 napisał(a):A więc Sveti Petar. Ma ktoś jakieś przygody z tamtymi kempingami? Jakieś relacje? Zdjęcia?
Znalazłem też na tym forum namiar na Polkę mieszkającą w Chorwacji, Camp Dragan (linka nie mogę jeszcze podać, jestem nowym forumowiczem)
Zna ktoś? Staram się aktualnie z tą Panią skontaktować.

W Sveti Petar byłem bardzo dawno >>> chorwacja-2006-relacja-z-pobytu-t13524.html

http://www.campdragan.com/index.html
Ale cennika nie widzę ....
rav119
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rav119 » 09.08.2016 11:39

Hej! Wraz ze znajomymi wpadlismy na pomsyl wyjazdu na dlugi weekend do Chorwacji pod namiot. Jest nas 5 osob, ruszamy w czwartek o 19 a wrcamy w poniedzialek o swicie. Priorytetem jest cena i odleglosc, dlatego wybralem Krk, w którym juz kiedys bylem. W samej miesjcowosci Krk widze 2 kempingi, trzeci w Basce. Co moglibyscie polecic? Jesli znacie cos taniego i blisko to nie musi byc wyspa Krk, moze byc cos na lądzie :)
A jak nei znajdziemy to na wyspie rozbijemy sie w dzikiej zatoczce i tez bedzie OK! :)
Captor
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Captor » 09.08.2016 11:41

Kozica koło Senj. Odchodzi Wam most na KRK z opłat, blisko macie w Senj Konzum więc będzie generalnie tanio. Sanitariaty niestety "bez szału".
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.08.2016 11:53

rav119 napisał(a):Hej! Wraz ze znajomymi wpadlismy na pomsyl wyjazdu na dlugi weekend do Chorwacji pod namiot. Jest nas 5 osob, ruszamy w czwartek o 19 a wrcamy w poniedzialek o swicie. Priorytetem jest cena i odleglosc, dlatego wybralem Krk, w którym juz kiedys bylem. W samej miesjcowosci Krk widze 2 kempingi, trzeci w Basce. Co moglibyscie polecic? Jesli znacie cos taniego i blisko to nie musi byc wyspa Krk, moze byc cos na lądzie :)
A jak nei znajdziemy to na wyspie rozbijemy sie w dzikiej zatoczce i tez bedzie OK! :)

Witam.
Na dziko nie polecam ..
rav119
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rav119 » 09.08.2016 12:44

Most na Krk to okolo 35 kun :)
W miedzyczasie przegladam kempingi na Krku i troche nie sa jasne cenniki dla mnie. Możecie wyjasnic jak czytac cenniki ze strony camping-adriatic? Niestety nie moge wrzucac linków. Na przykaldzie campingu Jezevac tzn ze 9,40E za osobe i na tym koniec? Bo czytałem tu na forum, że placi sie za osobe, za oplete klimatyczna, za samochod itd.

Na dziko czemu nie? :)

Wydaje mi sie ze na Krku ladniej niz na ladzie
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.08.2016 12:54

rav119 napisał(a):Most na Krk to okolo 35 kun :)
W miedzyczasie przegladam kempingi na Krku i troche nie sa jasne cenniki dla mnie. Możecie wyjasnic jak czytac cenniki ze strony camping-adriatic? Niestety nie moge wrzucac linków. Na przykaldzie campingu Jezevac tzn ze 9,40E za osobe i na tym koniec? Bo czytałem tu na forum, że placi sie za osobe, za oplete klimatyczna, za samochod itd.

Na dziko czemu nie? :)

Wydaje mi sie ze na Krku ladniej niz na ladzie

Spanie na dziko w Chorwacji jest zabronione.
Wg cennika kempingu Jeżevac każda osoba płaci 9.4 euro oraz jest opłata za parcelę/miejsce - cena zależy od miejsca na kempingu.
W cenie parceli jest zawarte postawienie namiotu, samochodu i dostęp do prądu.

Kemping Jezevac do prywatnych i tanich ciężko zaliczyć :wink:
rav119
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rav119 » 09.08.2016 13:04

Zabronione jest w wiekszosci miejsc, ciekawe tylko czy ktos sie przyczepi na odludziu.
Polecany jest równiez camping skrilla i tak patrze ze roznice od osoby w kempingach na Krku to ok 1E..
Czyli trzeba 50zl liczyc za nocleg pod namiotem, sporo :/
Może cos polecisz na Krku?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Najtańsze prywatne kampingi? - strona 30
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone