Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Najtańsze prywatne kampingi?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 07.07.2016 08:33

Janusz Bajcer napisał(a):Pamiętam, że kiedyś na Istrii jakiś Włoch męczył się i wbijał śledzie młotkiem gumowym. :x

My takiego młotkowego stukacza mieliśmy przez kilka dni na Lili. Pół dnia się męczył żeby szpilki powbijać, a w nocy poprawka. Stuk, stuk, stuk.... stukstukstuk... stuk :twisted:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.07.2016 08:44

Trzeba było użyczyć swojego młotka - nie byłoby "dzięcioła" w nocy :wink:
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 07.07.2016 08:45

Janusz Bajcer napisał(a):Trzeba było użyczyć swojego młotka - nie byłoby "dzięcioła" w nocy :wink:

A gdyby to chciał, nawet siekierę proponowaliśmy... siłą nie będziemy wciskać. :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.07.2016 08:56

No cóż - na uparte dzięcioły nie ma rady :idea:

Widocznie to była jakaś krzyżówka - dzięcioosioł :oczko_usmiech: :mrgreen:
grafryb
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) grafryb » 10.07.2016 10:35

Witam, chciałam się przywitać.
Witam się z Wami tutaj, bo nie widzę takiego wątku.
Zajrzałam na forum w poszukiwaniu w miarę tanich kempingów. Trochę mi się rozjaśniło, muszę szukać prywatnych małych.

Do tej pory jeździliśmy po Polsce z namiotem, jednak od jakiegoś czasu ciągnie mnie na Chorwację. Jeszcze mąż nie został poinformowany o tamtym kierunku, ale on zawsze mówi "Ty szukaj miejsca a ja Was zawiozę" :)

Mam pytanie czy jet tu może ktoś z Górnego śląska wybierający się do Cro w okolicy ostatniego lipca? Mamy dwóch synów w wieku 14 i 13 lat.

W ogóle to chciałam powiedzieć, że w końcu znalazłam forum o ludziach lubiących namioty i są tu również kobiety :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.07.2016 10:45

grafryb napisał(a):Witam, chciałam się przywitać.
Witam się z Wami tutaj, bo nie widzę takiego wątku.
Zajrzałam na forum w poszukiwaniu w miarę tanich kempingów. Trochę mi się rozjaśniło, muszę szukać prywatnych małych.

Witam i polecam przewodnik :idea:

krotki-przewodnik-po-forum-i-spis-tresci-faq-t18622.html

Jest wątek powitalny.
grafryb
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) grafryb » 10.07.2016 13:19

Nie znalazłam takiej informacji: czy na kampingu Matea można się porozumieć po polsku? Chyba potrzeba by ewentualnie spróbować zarezerwować miejsce ale nie wiem czy maila mogę wysłać po polsku? :(
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 11.07.2016 08:28

grafryb napisał(a):Nie znalazłam takiej informacji: czy na kampingu Matea można się porozumieć po polsku? Chyba potrzeba by ewentualnie spróbować zarezerwować miejsce ale nie wiem czy maila mogę wysłać po polsku? :(

Komunikacja na campingowej recepcji jest tak intuicyjna, ze nawet jakbyś się nie odezwała ani słowem to i tak dowiesz się wszystkiego

Weźmiesz prajs list czy inny cjennik, nakreślisz w kółeczko co Cię interesuje, pokażesz paszporty, na palcach ilość dni i pozamiatane :)

To nie zart

Pamietam nasz pierwszy wyjazd naście lat temu i próby komunikacji a angielskim czy niemieckim gdzie wtedy srednio mi to wychodziło. Po PL jednak było łatwiej :)

Do maila masz translatory. Jak nie Ty to oni sobie przetłumaczą :)
grafryb
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) grafryb » 11.07.2016 08:29

No tak tylko chce wysłać maila z zapytaniem czy maja miejsca?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.07.2016 09:04

grafryb napisał(a):No tak tylko chce wysłać maila z zapytaniem czy maja miejsca?

Pytanie podasz tutaj >>> prosby-o-pomoc-tlumaczeniu-t9502-3795.html

Dobre dusze :wink: przetłumaczą :idea:
hu_ana
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) hu_ana » 13.07.2016 07:57

grafryb napisał(a):Nie znalazłam takiej informacji: czy na kampingu Matea można się porozumieć po polsku? Chyba potrzeba by ewentualnie spróbować zarezerwować miejsce ale nie wiem czy maila mogę wysłać po polsku? :(

Nie wiem jak z polskim, ale angielski bez problemu. Do tego bardzo szybko odp na maile.
jacek36
Odkrywca
Rejon Sibenika małe prywatne kempingi coś poleconego

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek36 » 02.08.2016 16:33

witam, szukam na szybko coś poleconego tzn. przyjazny kemping w okol. Vodice,Sibenika, Primosten lub sprawdzonej kwaterki dla 2 osób.
Wiem ...wiem, jest tego wiele na forum, zaraz ktos sie obruszy...:) ale zależy mi na jak najświeższej info i poleceniu..poniewaz za pare dni planujemy wystartowac do Cro.
Z góry dziekuję.

Jac36
Vjetar
Legenda
Re: Rejon Sibenika małe prywatne kempingi coś poleconego

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.08.2016 16:35

jacek36
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek36 » 03.08.2016 13:17

Srima- autocamp k. Vodice. Nie maja strony www.Albo nie umie znaleźć... Zna ktoś może ceny na tym kempingu i ew. jakieś foto,info, e-mail... Czytam ze Srima to spokojna mieścinka, chyba własnie tego szukamy...:)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 03.08.2016 15:49

jacek36 napisał(a):Srima- autocamp k. Vodice. Nie maja strony http://www.Albo nie umie znaleźć... Zna ktoś może ceny na tym kempingu i ew. jakieś foto,info, e-mail... Czytam ze Srima to spokojna mieścinka, chyba własnie tego szukamy...:)

Skoro nie ma strony www to najprościej poprosić o price list :arrow: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

:papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Najtańsze prywatne kampingi? - strona 29
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone