Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Najtańsze prywatne kampingi?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.02.2016 22:09

Tak, Valkanela nie ma basenów.
Zobacz jeszcze Lanterna Poreć
Blania
Autostopowicz
tani camping dzieci do 6 lat gratis łagodne zejście do morza

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blania » 14.04.2016 11:03

witam :)
Szukam taniego campingu dla namiotu 4 osobowego (ja, mąż i dwoje dzieci: 4 i 5 latek), samochodu i dwóch rowerów ;) Chciałabym po okolicy jeździć rowerem.. więc nie może to być totalna jakaś góra (choć pewnie piękna) a poza tym chciałabym aby zejście do morza dla dzieci było łagodne. Nie chcę aby to był jakiś kurort jeden dwa tanie sklepy wystarczą a reszta to może być las... Najlepiej gdzieś w okolicach tego parku KRk z wodospodami ale jak najbliżej morza oczywiście :) ale nie koniecznie tam możemy dojechać samochodem w sumie to najbardziej chodzi o:
1)niską cenę
2) prawie na plaży lub całkiem na plaży camping z wolnostojącymi prysznicami żeby się można było umyć z soli
3) dzieci do 6 lat gratis
* jeśli, ktoś zna w bardzo atrakcyjnej cenie np. jakiś domek na plaży to też bym poprosiła o podzielenie się tą wiadomością :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: tani camping dzieci do 6 lat gratis łagodne zejście do m

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.04.2016 11:43

Blania napisał(a):witam :)
Szukam taniego campingu

Witam.
Jesteś we właściwym wątku.

Najtańsze są małe prywatne kemping >>> http://www.chorvatsko.cz/kemp/minidalm.html

Polecam

Sveti Petar na Moru >>> informacje-o-kempingach-w-rejonie-zadar-split-t31716-15.html#p737854

Pakostane >>> http://www.pakostane.hr/pl/kwatery/campingi
Blania
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blania » 15.04.2016 13:05

Dziękuje :) :) :)
Witold P.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witold P. » 16.05.2016 22:28

Z satysfakcją stwierdzam że mój ulubiony kap jest bezkonkurencyjny.
http://www.orasac.com/cijenik.htm Jeśli chodzi o cenę to lepszego nima. Jament.
AgaBartek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaBartek » 06.06.2016 08:27

Janusz Bajcer napisał(a):Tak, Valkanela nie ma basenów.
Zobacz jeszcze Lanterna Poreć

W tym roku wybudowali baseny lub budują. Na stronie mają już wizualizacje.
emt
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) emt » 23.06.2016 01:03

Zarezerwowaliśmy przez LUX CAMP namiot willowy na Camping Valkanela (25.06-08.07). Dziś zadzwoniła do mnie Pani z informacją, że pobyt na tym kempingu jest utrudniony ze względu na trwający nadal remont (baseny itp). Właściciel namiotów (Easytent) w ramach rekompensaty zaproponował nam 2 inne campingi: namiot na Bijela Uvala lub domek na Zelena Laguna.
Oczywiście wybraliśmy domek :-)
joanna młodzik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) joanna młodzik » 23.06.2016 13:22

W tym roku planuję udać się z rodzinką na kamping gdzieś na Kvarner . Polecicie jakiś fajny w tym rejonie ???
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.06.2016 15:27

joanna młodzik napisał(a):W tym roku planuję udać się z rodzinką na kamping gdzieś na Kvarner . Polecicie jakiś fajny w tym rejonie ???

Może kemping Klenovica - nie byłem, ale prezentuje się nieźle ...
naploch
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) naploch » 30.06.2016 10:22

Nie za bardzo odnajduje na forach wątki o wyjazdach pod namiot z dziećmi tzn. jest kilka wątków z różnymi tematami gdzie pojawiają się jakieś informacje. Ja jadę 15.07 z rodziną Kraków -Murter - dzieci 3 i 5 lat, chłopaki - pod namiot i wymyśliłem sobie Murter na początek - są tam conajmniej 3 kempingi, ale czytam różne opinie o zaludnieniu i warunkach. Czy ktoś zna jakiś spokojny kemping w tamtych rejonach z ciekawą plażą i niedrogi?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2016 10:30

naploch
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) naploch » 30.06.2016 11:23

bardzo fajna stronka z ocenami kempingów, dzięki serdeczne - przyznam się że dalej wariuje, bo teraz tak - dzieci - fajnie żeby miały zejscie do wody jakieś spoko, ale te tansze kempingi maja słabe zejscia ale za to swietene ceny i oceny, no nic to już mój problem, uff. Myslicie, że warto rezerwować coś przed wyjazdem, czy pod namiot to na miejscu?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2016 11:35

Ja nigdy nie rezerwowałem miejsca na kempingach.
Zawsze się coś znajdzie ... i wybierasz kemping i miejsce jakie najbardziej Ci pasuje.
Kilka tanich, przydomowych kempingów jest w miejscowości Sveti Petar, kilka kilometrów za Zadarem.
https://www.google.pl/search?q=sveti+pe ... 8wezgonADg
naploch
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) naploch » 30.06.2016 12:11

czy któryś szczególnie polecisz, żeby dzieci miały w miare spoko do zejścia plaże? - mamy zamiar się przenosić - przydałby się tutaj jakiś mały przewodnik dla jadących pod namiot zwłaszcza z dziemi. Np; z tymi parcelami to tez nie do konca jest zrozumiałe. Płace za namiot, za osobe, za auto, za elektryke jak korzystam, taksa turystyczna i co jeszcze 30 eur za parcele, bo takie ceny widziałem? Mam dwa namioty malutkie dwójki, płace za namiot (na niektórych polach widze dopłata za drugi np 1,70 eur, tyle to ok) ale tam gdzie nie ma, określonej sumy, to co, tak samo jak za jeden 6 os?.dzięki za wszelkie info
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2016 12:18

naploch napisał(a):czy któryś szczególnie polecisz, żeby dzieci miały w miare spoko do zejścia plaże? - mamy zamiar się przenosić - przydałby się tutaj jakiś mały przewodnik dla jadących pod namiot zwłaszcza z dziemi. Np; z tymi parcelami to tez nie do konca jest zrozumiałe. Płace za namiot, za osobe, za auto, za elektryke jak korzystam, taksa turystyczna i co jeszcze 30 eur za parcele, bo takie ceny widziałem? Mam dwa namioty malutkie dwójki, płace za namiot (na niektórych polach widze dopłata za drugi np 1,70 eur, tyle to ok) ale tam gdzie nie ma, określonej sumy, to co, tak samo jak za jeden 6 os?.dzięki za wszelkie info

Wszystkie w Sveti Petar.
O zróżnicowanych opłatach jest tutaj >>> kempingi-w-chorwacji-t17886.html
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi