monkahead napisał(a):Witam,
Pierwszy raz jadę do Chorwacji z dziećmi: 7 & 11 lat. Szukam sprawdzonego, prywatnego kempingu na Istrii, najlepiej na kontynencie, nie na wyspie. Będziemy spać w namiocie. Interesuje mnie spokojne miejsce, z dostępem do morza, najlepiej z atrakcjami dla "aktywnych" chłopaków: sporty wodne, rowery, plażowe gry zespołowe, etc. Cena za nocleg w okolicach 25 Euro, wyjazd 2 tygodniowy na przełomie lipca i sierpnia.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Czy są jakieś wyszukiwarki kempingów w stylu booking.com?
monkahead napisał(a):Witam,
Pierwszy raz jadę do Chorwacji z dziećmi: 7 & 11 lat. Szukam sprawdzonego, prywatnego kempingu na Istrii, najlepiej na kontynencie, nie na wyspie. Będziemy spać w namiocie. Interesuje mnie spokojne miejsce, z dostępem do morza, najlepiej z atrakcjami dla "aktywnych" chłopaków: sporty wodne, rowery, plażowe gry zespołowe, etc. Cena za nocleg w okolicach 25 Euro, wyjazd 2 tygodniowy na przełomie lipca i sierpnia.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Czy są jakieś wyszukiwarki kempingów w stylu booking.com?
monkahead napisał(a):Dziękuję. A czy opłaca się rezerwować np. przez taką stronę:
istra.hr
Czy jest jakaś różnica w cenie (dodatkowe marże)?
Oj oj ... dołóż jeszcze więcej niż 15 eu do tego Nie wiem jak to policzyłeś ...monkahead napisał(a):... Skorzystałem z wyszukiwarki wskazanej przez Janusza, znalazłem Kamp CampingIN Park w Umag'u. Ponieważ potrzebuję jedynie miejsca na postawienie namiotu oraz samochodu, dlatego wystarczy mi "economy pitch", cena również jest bardzo dobra, 35 Euro/doba...
monkahead napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Byłem na kempingach 10 razy - nigdy nie rezerwowałem pobytu.
To w takim wypadku napisz mi proszę jak wyglądało szukanie parcel w Twoim przypadku. Jeździłeś w środku sezonu?