Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Najtańsze prywatne kampingi?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 31.07.2013 09:52

Strasko i Simuni nie zaliczają się do najtańszych.
Może zobaczcie Mały Dubrownik lub Porat w Povljanie. Drazica w Borovici, kawałek dalej Skovrdara ale chyba bez prądu. Wszystkie od zachodniej strony Pag.
Kemp. Św. Duch - w basenie paskiego zalewu - tam chyba raczej spartańskie warunki.
Osobiście nie byłam na żadnym z nich ale z racji zainteresowania pobytem na wyspie takie wynalazłam.
Może ktoś coś jeszcze podrzuci.
Jeszcze jest Puntica ponoć fajny w Razanac ale to przed mostem jeszcze.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.08.2013 16:54

Gringos napisał(a):. Zastanawiam się jak to jest na Istrii, czy dużo jest małych prywatnych kampów? Przejrzałem już spis dostarczony przez nieocenionego Pana Janusza ale nie znalazłem tam nic dla siebie (może dlatego, że Google nie daje rady rozpoznać zamieszczonych tam adresów). Może ktoś był na Istrii na małym rodzinnym kampie i mógłby coś poradzić? Z góry dziękuję.

Od 14 do 30 lipca byłem na urlopie. Dzisiaj znalazłem ten temat.

Niestety na Istrii nie ma małych prywatnych kempingów.
Są te duże molochy i i kilkanaście średnich.

Czesi twierdzą :oczko_usmiech: że jest kilkanaście mini :lol:

http://www.chorvatsko.cz/kemp/miniistra.html
szafa.gliwice
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) szafa.gliwice » 11.08.2013 19:07

Witam jeśli ktoś wybiera się w okolice Rogoznicy gorąco polecam kamping Marko HR-22203 Rogoznica, Zečevarska cena 2 dorośli+2 dzieci 122 kuna. Właśnie dziś wróciłem , fajny kamp i dodatkowo z basenem. Pozdrawiam Piotr :D
wizzy
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wizzy » 12.08.2013 13:13

witam, wybieram sie pod koneic tego tygodnia do Chorwacji. W planach mam zamiar zatrzymać się w okolicy Zadaru, z Waszych relacji mysle o Sv. Peterze. Orientuje się ktoś mniej więcej ile mnie wyjdzie doba 3 osoby dorosłe + auto + namiot?
Gringos
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gringos » 22.08.2013 19:21

Panie Januszu, domyśliłem się, że Pan urlopuje, dziękuję za odpowiedź na mojego posta. W grupie minikempów, które widnieją na załączonym przez Pana spisie jest jeden w okolicy Premantury, który mnie szczególnie zainteresował. Wyjeżdżamy pojutrze czyli w sobotę 24 sierpnia, dam znać co z tego wyszło.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.08.2013 21:30

Gringos napisał(a):Panie Januszu, domyśliłem się, że Pan urlopuje, dziękuję za odpowiedź na mojego posta. W grupie minikempów, które widnieją na załączonym przez Pana spisie jest jeden w okolicy Premantury, który mnie szczególnie zainteresował. Wyjeżdżamy pojutrze czyli w sobotę 24 sierpnia, dam znać co z tego wyszło.

Sretan put :papa: i powodzenia w szukaniu mini :oczko_usmiech: :idea:
Rychu-007
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rychu-007 » 25.01.2014 14:59

Czas leci, wielu z Nas zaczęło już planowanie tegorocznych wakacji więc może warto odświeżyć temat:
To może pierwszy wywołam temat do tablicy, może wypowie się ktoś kto korzystał z takich małych przydomowych cempingów?

Wyjazd z dziećmi:
poszukiwany mały spokojny kemping
bardzo dobre warunki sanitarne
dostęp do prądu
bezpośredni dostęp do morza
łagodne zejście do wody
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.01.2014 15:15

Rychu-007 napisał(a):Czas leci, wielu z Nas zaczęło już planowanie tegorocznych wakacji więc może warto odświeżyć temat:
To może pierwszy wywołam temat do tablicy, może wypowie się ktoś kto korzystał z takich małych przydomowych cempingów?

Wyjazd z dziećmi:
poszukiwany mały spokojny kemping
bardzo dobre warunki sanitarne
dostęp do prądu
bezpośredni dostęp do morza
łagodne zejście do wody

Czas leci :wink: pamiętam, że w Sveti Petar jest kilka małych prywatnych kempingów.

Relacja
szafa.gliwice
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) szafa.gliwice » 16.05.2014 18:22

Witam czy ktoś poleci dobre i niedrogie campy na Istri w drodze powrotnej do domu
Karas
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karas » 24.06.2014 20:46

Czy ktoś zna jakiś tani kamping na starej jedynce, pomiędzy Zagrzebiem a Jeziorami Plitwickimi? Rozważamy tą trasę z odpoczynkiem i zwiedzaniem
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.06.2014 21:19

Karas napisał(a):Czy ktoś zna jakiś tani kamping na starej jedynce, pomiędzy Zagrzebiem a Jeziorami Plitwickimi? Rozważamy tą trasę z odpoczynkiem i zwiedzaniem

Masz tu listę :arrow: http://www.avtokampi.si/kampi.asp?drzav ... obmocje=25

Szukaj najtańszego.
Tamars
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tamars » 09.07.2014 19:14

Witam.

Czy znacie jakieś tanie kampingi w Rijeka i okolice (+/-20km)??

Pozdrawiam:)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.07.2014 20:22

W linku wyżej szukaj kempingów na Istrii i Kvarner
Amakira
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amakira » 13.07.2014 16:58

Witam :)
przeszukalam juz tyle watkow z camp w Chorwacji i w tej chwili to sama juz nie wiem... prosze Was o pomoc.
Jedziemy w 4 osoby dorosle pod namiot. szukamy czego taniego ale tez w miare warunki . Najlepiej aby plaza byla piaszczysta no i prad. Blisko plazy nad morzem i bardziej gdzies kolo puli albo nizej ale nie na dole .

z gory dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam
Jan 123
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jan 123 » 15.07.2014 20:06

Takich w Chorwacji nie znajdziecie , polecam Grecję tam można nawet na plaży rozbić namiocik za friko .
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi