Gunietka napisał(a):Witam. Dwa dni temu wróciłem z Rogoznicy. Pojechaliśmy w tzw.ciemno i znaleźliśmy mały kemping "Marko". W internecie nie ma zbyt dużo wzmianek o nim a naprawdę warto go odwiedzić. Malownicze położenie na wzgórzu ok 1.5 km od centrum Rogoznicy i jakieś 250m od morza. Ceny bardzo atrakcyjne, za 2 dorosłe osoby, dziecko 10 lat, samochód, namiot, prąd-117kun na dobę( ok 18 eur) do tego gratis lodówka,zamrażarka, ładny i duży basen na kempingu oraz sala do ping-ponga i oczywiście sanitariaty bardzo dobrze utrzymane. Polecam.
Gunietka napisał(a):Namiary podaje na Gogle maps :
http://maps.google.com/maps?q=43.542783 ... AA&split=0
A zdjęcia też będą wkrótce.
Pozdrawiam.
Gunietka napisał(a):Witam. Dwa dni temu wróciłem z Rogoznicy. Pojechaliśmy w tzw.ciemno i znaleźliśmy mały kemping "Marko". W internecie nie ma zbyt dużo wzmianek o nim
Janusz Bajcer napisał(a):Gunietka napisał(a):Witam. Dwa dni temu wróciłem z Rogoznicy. Pojechaliśmy w tzw.ciemno i znaleźliśmy mały kemping "Marko". W internecie nie ma zbyt dużo wzmianek o nim
Witam, czy to ten kemping "Marko"
filip122 vel Darek napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Gunietka napisał(a):Witam. Dwa dni temu wróciłem z Rogoznicy. Pojechaliśmy w tzw.ciemno i znaleźliśmy mały kemping "Marko". W internecie nie ma zbyt dużo wzmianek o nim
Witam, czy to ten kemping "Marko"
Widzieliśmy ten camping tylko z okna samochodu, nawet wysiadać nam się nie chcialo
Na wstępie odepchnęła nas ta żelazna brama z delfinami ( w rzeczywistości wygląda smutno tak post komunistycznie ) za brama widok na plac bez cienia w ogóle nas nie zachęcił .
Droga samochodem z centrum w poszukiwaniu campingu utwierdziła nas ze to totalne peryferia.. wszędzie daleko, a i tego morza miedzy domami nie było widać
Czym prędzej stamtąd uciekaliśmy szukając dalej campingu.
A jeszcze kilkanaście metrów od campu rozglądając się pod czas jazdy po okolicy przywaliłbym w kamienny..... ostro kamienny plot,
samochodem
w ostatniej chwili wyhamowałem .
Ciesze się ze byliście zadowoleni z pobytu na tym campingu i to jest najważniejsze
Na przyszłość polecam Wam Karaba w Pakostane , lub Biluś w Kasztel Stary
fotki w moich relacjach
Gunietka napisał(a):Po drodze sprawdziliśmy kemping Adriatic koło Primosten i tam chcieli prawie 45 euro za dobę a nawet basenu nie mieli.
Pozdrawiam.