pawel69 napisał(a):Witam wybieramy sie w tym roku do Chorwcji w okolice Dubrownika i szukam tam jakiegoś małego i taniego cempingu moze ktos zna takowy . Prosiłbym o jakieś namiary.
Orasac "Pod maslinom" - nie byłem, ale wiele osób go chwali.
pawel69 napisał(a):Witam wybieramy sie w tym roku do Chorwcji w okolice Dubrownika i szukam tam jakiegoś małego i taniego cempingu moze ktos zna takowy . Prosiłbym o jakieś namiary.
maniekgrudziadz napisał(a):jaki camp na wyjazd z dziećmi polecicie 2 i10 lat
Tomcroek napisał(a):Wydaje mi się, że dość uważnie przeszukałem forum, ale jakoś nie znalazłem tych informacji.
Bardzo proszę o aktualne ceny pobytu na kempingu Vrila w Trpanj na Peljesacu. Może ktoś był w 2009r. i pamięta ile płacił, albo co jeszcze lepsze zna cennik na 2010r?
Czy posiada on swoją stronę internetową ?
Wszelkie inne informacje, sugestie jak i zdjęcia również mile widziane.
Pozdrawiam
Mariii napisał(a):Polecam camping MORE w miejscowości Duce. Na początku lipca za 4 osoby dorosłe, duży namiot i samochód zapłaclismy 15 euro za noc. Sanitariaty czyściutkie, ciepła woda cały czas, do morza kilka kroków i bardzo miły wlaściciel
filip122 vel Darek napisał(a):Mariii napisał(a):Polecam camping MORE w miejscowości Duce. Na początku lipca za 4 osoby dorosłe, duży namiot i samochód zapłaclismy 15 euro za noc. Sanitariaty czyściutkie, ciepła woda cały czas, do morza kilka kroków i bardzo miły wlaściciel
Te kilka kroków to konkretnie ile ? i czy były warunki do nurkowania tzn jakieś skałki . I czy ta plaza miała łagodne zejście do morza ( zona po kontuzji kolana )
A i jeszcze jak zacieniony ten camping ?
Mariii napisał(a):wiem czy coś ciekawego pod nią tam jest. Moge podesłać na maila zdjęcie tej plaży.Jeżeli chodzi o sanitariaty to jest pani która bardzo dba o czystość i sprząta je kilka razy dziennie, podłoga aż sie błyszczy Pozdrawiam serdecznie
Janusz Bajcer napisał(a):W Duce są jeszcze 2 kempingi ale ja ze względu na bliskość Jadranki żadnego z nich nie wybrałbym na pobyt, pomimo że kempingi tanie, kwater w tej miejscowości też bym nie szukał.