hagi1212 napisał(a):Wielkie dzięki Panie Januszu.
Moje marzenia o 30 złotych na dobę w Campingu chyba jednak się nie spełnią.
Pozdrawiam.
30 złotych za dobę od osoby, auta, namiotu - za dobę to jest ok 4 euro - nie szans
hagi1212 napisał(a):Wielkie dzięki Panie Januszu.
Moje marzenia o 30 złotych na dobę w Campingu chyba jednak się nie spełnią.
Pozdrawiam.
hagi1212 napisał(a):30 złotych to po dzisiejszym kursie ponad 7 Euro.
jedziemy w czwórkę więc koszty parkingu, namiotu się rozkładają.
Pzdr
roszel napisał(a):Może ty Janusz bedziesz cos wiedzial i moglbys polecic?:) bede wdzieczna czekam na info
acer998 napisał(a):Witam!
Od piątku jestem w Miejscowości Sukosan i za 2 dorosłych 2 dzieci samochód i przyczepę i prąd zapłaciłem ok 74 zł.
Stoję pod drzewami, do brzegu od przyczepy mam 15 m i do tego jest internet za free.
acer998 napisał(a):Camp Podvare.Jest malutki około 20 przyczep max. Plaża kamienista ale niedaleko można trafić na piasek. W tej chwili siędzę na plaży, jest ciepło , morze faluje, żyć nie umierać. Mogę wysłać zdjęcia na meila lub skype.
acer998 napisał(a):Camp Podvare.Jest malutki około 20 przyczep max. Plaża kamienista ale niedaleko można trafić na piasek. W tej chwili siędzę na plaży, jest ciepło , morze faluje, żyć nie umierać. Mogę wysłać zdjęcia na meila lub skype.
acer998 napisał(a):Witam!
Od piątku jestem w Miejscowości Sukosan i za 2 dorosłych 2 dzieci samochód i przyczepę i prąd zapłaciłem ok 74 zł.
Stoję pod drzewami, do brzegu od przyczepy mam 15 m i do tego jest internet za free.Wieczorami można mnie dorwać na skype : jarek.998
Zostaję tu do końca miesiąca POLECAM