nosekdomin napisał(a):Witam, pytam o najciekawsze i najładniejsze miejsca na RAB.
nosekdomin napisał(a):A tak z innej beczki to nie znalazłem nigdzie, żeby ktoś się wypowiadał właśnie o tym, jakie to ciekawe miejsca i dzikie plaże zwiedził na RAB które naprawdę warto odwiedzić.
Knicz Mirosław napisał(a):Faktycznie o wyspie RAB czy PAG i wszystkich innych dwu i trzyliterowych w wyszukiwarce nie znajdziesz za wiele. Trzeba wpisać przyjamniej 4 literki, ale w linku poniżej wystarczy przeczytać stronę nr 2 i 3
forum/viewtopic.php?t=20269&postdays=0&postorder=asc&highlight=rabie&start=15
Służę konkretami
nosekdomin napisał(a):hmm. . .
co za bezsens przecież forum to właśnie FORUM czyli miejsce gdzie ludzie się o coś pytają a inni udzielają swoich komentarzy dobrowolnie. A nie wielka encyklopedia rozmów i rozważań o Chorwacji gdzie niemożna o nic zapytać bo najpierw trzeba przeszukać całe forum i archiwum bo być może już gdzieś kiedyś był taki temat. A jeśli już był, to trzeba przeczytać 4-10 stron, w czym zawartej treści pytania jest ok 5 trafnych odpowiedzi.
Ja rozumiem ze niektóre pytania powtarzają się często, ale nikt nikogo nie zmusza do udzielenia odpowiedzi.
A tak z innej beczki to nie znalazłem nigdzie, żeby ktoś się wypowiadał właśnie o tym, jakie to ciekawe miejsca i dzikie plaże zwiedził na RAB które naprawdę warto odwiedzić.
A to że na necie można znaleźć turystyczne info o RAB to wiem sam bez forum. Ale forum jest od tego żeby pytać się innych uczestników o swoje niewymuszone zdanie.
Moderatorzy mogli by zająć się porządkowaniem swojego ukochanego archiwum, gdzie żeby dowiedzieć się czegoś z tematu trzeba przeczytać 7 stron postów z czego tylko 5 jest w temacie BO TO BY UŁATWIŁO SZUKANIE TEGO CZEGO SIĘ POTRZEBUJE.
stafid napisał(a):... to jest forum
nosekdomin napisał(a):co za bezsens przecież forum to właśnie FORUM czyli miejsce gdzie ludzie się o coś pytają a inni udzielają swoich komentarzy dobrowolnie
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne