Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Najpiękniesze miejsca na RAB

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
nosekdomin
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nosekdomin » 06.03.2009 02:41

Witam, pytam o najciekawsze i najładniejsze miejsca na RAB.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 06.03.2009 07:58

Po raz kolejny się spotykamy - ale tym razem szukaj sam np. do poczytania
Pozdrawiam
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 06.03.2009 08:11

nosekdomin napisał(a):Witam, pytam o najciekawsze i najładniejsze miejsca na RAB.

http://www.chorwacja.pl/rab.xml :)
nosekdomin
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nosekdomin » 06.03.2009 22:56

hmm. . .
co za bezsens przecież forum to właśnie FORUM czyli miejsce gdzie ludzie się o coś pytają a inni udzielają swoich komentarzy dobrowolnie. A nie wielka encyklopedia rozmów i rozważań o Chorwacji gdzie niemożna o nic zapytać bo najpierw trzeba przeszukać całe forum i archiwum bo być może już gdzieś kiedyś był taki temat. A jeśli już był, to trzeba przeczytać 4-10 stron, w czym zawartej treści pytania jest ok 5 trafnych odpowiedzi.
Ja rozumiem ze niektóre pytania powtarzają się często, ale nikt nikogo nie zmusza do udzielenia odpowiedzi.

A tak z innej beczki to nie znalazłem nigdzie, żeby ktoś się wypowiadał właśnie o tym, jakie to ciekawe miejsca i dzikie plaże zwiedził na RAB które naprawdę warto odwiedzić.
A to że na necie można znaleźć turystyczne info o RAB to wiem sam bez forum. Ale forum jest od tego żeby pytać się innych uczestników o swoje niewymuszone zdanie.

Moderatorzy mogli by zająć się porządkowaniem swojego ukochanego archiwum, gdzie żeby dowiedzieć się czegoś z tematu trzeba przeczytać 7 stron postów z czego tylko 5 jest w temacie BO TO BY UŁATWIŁO SZUKANIE TEGO CZEGO SIĘ POTRZEBUJE.
Darmar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darmar » 07.03.2009 15:43

Masz racje.
leopantera
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leopantera » 07.03.2009 20:09

nosekdomin napisał(a):A tak z innej beczki to nie znalazłem nigdzie, żeby ktoś się wypowiadał właśnie o tym, jakie to ciekawe miejsca i dzikie plaże zwiedził na RAB które naprawdę warto odwiedzić.

Faktycznie o wyspie RAB czy PAG i wszystkich innych dwu i trzyliterowych w wyszukiwarce nie znajdziesz za wiele. Trzeba wpisać przyjamniej 4 literki, ale w linku poniżej wystarczy przeczytać stronę nr 2 i 3

forum/viewtopic.php?t=20269&postdays=0&postorder=asc&highlight=rabie&start=15

Służę konkretami :lol:
nosekdomin
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nosekdomin » 07.03.2009 23:14

Knicz Mirosław napisał(a):Faktycznie o wyspie RAB czy PAG i wszystkich innych dwu i trzyliterowych w wyszukiwarce nie znajdziesz za wiele. Trzeba wpisać przyjamniej 4 literki, ale w linku poniżej wystarczy przeczytać stronę nr 2 i 3

forum/viewtopic.php?t=20269&postdays=0&postorder=asc&highlight=rabie&start=15

Służę konkretami :lol:

DZIĘKÓWA :D

troszkę mnie tam poniosło...
stafid
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) stafid » 08.03.2009 08:34

nosekdomin napisał(a):hmm. . .
co za bezsens przecież forum to właśnie FORUM czyli miejsce gdzie ludzie się o coś pytają a inni udzielają swoich komentarzy dobrowolnie. A nie wielka encyklopedia rozmów i rozważań o Chorwacji gdzie niemożna o nic zapytać bo najpierw trzeba przeszukać całe forum i archiwum bo być może już gdzieś kiedyś był taki temat. A jeśli już był, to trzeba przeczytać 4-10 stron, w czym zawartej treści pytania jest ok 5 trafnych odpowiedzi.
Ja rozumiem ze niektóre pytania powtarzają się często, ale nikt nikogo nie zmusza do udzielenia odpowiedzi.

A tak z innej beczki to nie znalazłem nigdzie, żeby ktoś się wypowiadał właśnie o tym, jakie to ciekawe miejsca i dzikie plaże zwiedził na RAB które naprawdę warto odwiedzić.
A to że na necie można znaleźć turystyczne info o RAB to wiem sam bez forum. Ale forum jest od tego żeby pytać się innych uczestników o swoje niewymuszone zdanie.

Moderatorzy mogli by zająć się porządkowaniem swojego ukochanego archiwum, gdzie żeby dowiedzieć się czegoś z tematu trzeba przeczytać 7 stron postów z czego tylko 5 jest w temacie BO TO BY UŁATWIŁO SZUKANIE TEGO CZEGO SIĘ POTRZEBUJE.

już to gdzieś pisałem, niektórym cromaniakom woda sodowa wali na głowę, lepiej niech poczytają, nie odpowiadają, to nie liczba postów świadczy o zaawansowaniu....(..) to jest forum
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 08.03.2009 09:49

stafid napisał(a):... to jest forum

Ale to nie znaczy, żeby robić z niego śmietnik i pytać po raz "n" o coś co już było wielokrotnie omawiane :? Wszystko to służy utrzymaniu porzadku na forum i ma ułatwić wyszukiwanie informacji wszystkim tym, którzy potrzebują szybko do niej dotrzeć :wink:
A tych co oczekują iż wszystkie informacje będą im podawane na srebrnej tacy oraz którym wydaje się iż obowiązki moderatora obejmują pomoc ekspercką dla leniwych userów to się mylą

A korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu(patrz pkt.1)
nosekdomin napisał(a):co za bezsens przecież forum to właśnie FORUM czyli miejsce gdzie ludzie się o coś pytają a inni udzielają swoich komentarzy dobrowolnie
stafid
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) stafid » 10.03.2009 20:29

jorgus ja jako stary bywalec (nie pisarz :D ) to wiem, ale żeby więcej nas jeszcze było nie dawaj od razu młodszym po łapach, pozdrowionka

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone