Krystof napisał(a):halo halo, ja jestem wyżej
Krzysztofie - aklamacja dla Ciebie jak najbardziej aktualna, Adaś po Tobie wkleił "konia "i dla niego było stanowcze nie
Krystof napisał(a):halo halo, ja jestem wyżej
Maciej napisał(a):Niezły spamerski wątek chwila oddechu między Kosovem a Milosevicem
Janusz Bajcer napisał(a):Najpiękniejszy mężczyzna bez pięknej asystentki nic nie warty
Panowie - wybierajcie sobie
Ja osobiście wolę tego typu wątek nawet jakby to miało być klasyczne "sra...ie w banie" niż skakanie sobie do gardeł jak w zacytowanym przez Ciebie wątku o np. Kosovie.
"Dyskutantom" w w/w wątku pasuje tylko dać do ręki kałacha to się pozabijają w sekundę ....tylko w imię czego tak się obrzucać wzajemnie błotem
Krystof napisał(a):...e tam, Piotrek_B, o czym mowa ... kiedyś to były wątki ... człowiek z wypiekami czytał, jak się pani w A8 z kartoflami w bagażniku i jakimś rozładowanym lapsem droga pogubiła, czy coś w tym stylu ...., aż miło powspominać ...
Sławomir Wocial napisał(a):...A Wielgus??!! To było niezłe...
Piotrek_B napisał(a):Krystof napisał(a):...e tam, Piotrek_B, o czym mowa ... kiedyś to były wątki ... człowiek z wypiekami czytał, jak się pani w A8 z kartoflami w bagażniku i jakimś rozładowanym lapsem droga pogubiła, czy coś w tym stylu ...., aż miło powspominać ...
Krzysiek, fakt temat ziemniaków na granicy austriackiej to jeden z wątków wszechczasów - no to przeżyjmy to raz jeszcze to trzeba zachować dla potomnychSławomir Wocial napisał(a):...A Wielgus??!! To było niezłe...
Sławek - też kultowa lektura Nie wiem tylko co się z nią stało bo nie moge jej odszukać w archiwum. Jest tylko kontynuacja dyskusji czyli "reaktywacja" ale to już nie to samo
Pozdrav