no ja mam problem z głowy z wychowaniem młodzieży.
mój młody już dorosły i samodzielny więc do Breli tylko z żoneczką i rajski święty spokój.
młody wybiera się do Grecji....zdradził Cro bestia jedna fałszywa...hihihihihi
wiolek_lp napisał(a):Ja spędziłam na Riwierze tylko 3 dni, nigdy więcej, zagęszczenie ludzi nawet na zadupiach jest STRASZNE
I nijak ma się piękność plaż tam, do plaż na wyspach. No chyba, że w maju albo październiku
kaeres napisał(a):Moje zdjęcia jak widać są z łódeczką motorową ale dojście z lądu istnieje.
Opisze je dokładniej Konrad ale jak nie trudno się domyślić samochód zostawiamy na parkingu przy Velim Boku i górę przechodzimy w pół godzinki.
PS. z Malego Maskalicia (skałka na przeciw plażyczki) skakaliśmy z synem do wody.
Cudo. A ile tam ryb pływa....szok.
wiolek_lp napisał(a):Habanero cudo, pamiętam, że też miałam gdzieś zapisanął drogę tam, jednak nie było czasu. Może w przyszłym roku się uda, bo tak coś mi się tęskni za Pagiem w połączeniu z jakimś innym, zielonym miejscem, co by była równowaga
ola98m napisał(a):W połowie sierpnia jadę do Chorwacji, w związku z tym mam pytanie, czy gdzieś w okolicach Trogiru (tak do około pół godzinki jazdy samochodem) znajdę jakąś plażę z otwartym morzem czy są tylko takie z wyspami/górami na horyzoncie ? Oczywiście nie narzekam na takie, ale pytam z czystej ciekawości.
mchrob napisał(a):Habanero wielkie dzięki za Maskalic. 3 tygodnie na Pagu - czekam na relację będzie co czytać i oglądać. Ja jadę tam tylko na tydzień pewnie nie zdążę wszystkiego odwiedzić co sobie planuję. Jak dam się mu zauroczyć to pewnie będzie w przyszłości powtórka.
wikol napisał(a):PAG i KRK to taka namiastka prawdziwej Chorwacji. Prawdziwa Chorwacja to jednak Split i niżej.
kaeres napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):W namiastce taniej, w prawdziwej drożej.
Janusz dawno albo wcale nie byłeś we Vrbniku albo na Istrii, np. w Puli
Jeżeli mówimy o cenach.
PS. wikol w kilku tematach lubi być zauważony. Nie brałbym tego na poważnie.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...