Za pierwszym razem w Chorwacji po wizycie w Rivierze Makarskiej też myślałem, że spotkałem plażowy raj na ziemi....do czasu aż zacząłem po wyspach jeździć.
Nie dziwię się więc, że plaże Breli mogą się podobać.
Ale gdzie im np. do Pokrivenika
1.
2.
kaeres napisał(a):Habanero napisał(a):No to nasza najpiękniejsza
Dlaczego naj...?
Bo piękne widoki, bo bajeczna droga do plaży, bo tylko dla nas i zero ludzi w około (czasami owce ), a pod wodą szał niebieskich ciał
Potwierdzam.
leswac napisał(a):a swoją drogą Breli Stomarića będę bronił jak lew co widać na załączonych fotkach. chyba za taki raj nie trzeba nikomu dopłacać.....
leswac napisał(a):RYSIU
Pozdrav również
też pięknie. co to za okolica ????
Janusz Bajcer napisał(a):leswac napisał(a):RYSIU
Pozdrav również
też pięknie. co to za okolica ????
Na prawdę nie wiesz
Księżycowe plaże na Pagu.
Część dostępnych tylko "z wody".
jedrula napisał(a):leswac napisał(a):a swoją drogą Breli Stomarića będę bronił jak lew co widać na załączonych fotkach. chyba za taki raj nie trzeba nikomu dopłacać.....
Calkowicie sie zgadzam:-) Jedyne miejsce na swiecie gdzie moglbym zamieszkac na stale i "od reki"
Stomarica i okolice to dla mnie rowniez raj... Za kilka dni jade, niestety nie do Breli ale bede blisko w Podgorze wiec poplazuje w Breli na bank
leswac napisał(a):
kurcze tak myślałem że to księżycówka pagowska. tylko bałem się ośmieszyć i walnąć bombę na forum.
ja na Pagu plaŻuję na plaży głównej przy zjeżdżalniach i też jest piknie.
leswac napisał(a):a jak już pierwszy raz wychodzę na plażę idę do mojej knajpki na Podcravlije
super obsługa i wspaniałe jedzenie (kanajpę prowadzi stary Chorwat z synami)
zamawiam OGROMNY KUFEL ZIMNEGO PIWA OŻUJSKO siadam na tarasie patrzę na Jadran i myślę BOŻE - CHWILO TRWAJ !!!
I see skies of blue,
And clouds of white.
The bright blessed day,
The dark sacred night.
And I think to myself,
What a wonderful world!
JUŻ ZA 184 GODZINY ........
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...