Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Najpiękniejsze plaże w Cro

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Agawa.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agawa. » 07.02.2011 14:07

.
Ostatnio edytowano 12.09.2020 11:18 przez Agawa., łącznie edytowano 1 raz
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 07.02.2011 14:52

KOALKA napisał(a):ale fajnie że tyle sąsiadów wokoło może uda nam się gdzieś spotkać w pięknej Cro....dziękuję za info o plażach....a może jakieś foteczki masz??

Mam foteczki, mam :) Trochę już powklejałem. I obiecuję, że jak znajdę chwilę, to i tu powklejam. Pozdrawiam :D
KOALKA
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOALKA » 07.02.2011 16:39

ja już chcę być na takiej plaży..... :( śliczne foteczki drodzy sąsiedzi zaczynamy odliczanie i widzimy się w Cro w tych uroczych miejscach. Jeśli ktoś ma jakieś foteczki z plaż koło Makarskiej to ślicznie proszę o wstawienie jeśli to nie kłopot. Aaaaa i pytanko jak daleko jest do tej plaży Punto z Makarskiej??
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 08.02.2011 08:41

KOALKA napisał(a):... Aaaaa i pytanko jak daleko jest do tej plaży Punto z Makarskiej??

Jeśli chodzi Ci o Punta Rata w Breli, to z Makarskiej masz ok. 15 km, więc autkiem to będzie jakieś 20 minut (uwzględniając korki). Tylko w sezonie dość trudno jest znaleźć wolne miejsce na parkingu. Jedna uwaga - jak od strony Makarskiej będziesz wjeżdżać do Breli, to nie zjeżdżaj na pierwszym skrzyżowaniu w prawo do Breli tylko drugim (CENTAR Brela). Ja zjechałem pierwszym kiedyś - masakra! Bardzo wąsko i bardzo ciasno. Drugi zjazd jest szerszy i można łatwiej znaleźć miejsce do zaparkowaniaw autka między drzewami :)
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 08.02.2011 08:50

Velika Duba (Żivogosce ) :!:
KOALKA
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOALKA » 08.02.2011 10:59

Witam serdecznie
Bardzo dziękuję "sąsiedzie" za rady tylko, że ja będę bez autka także jeśli coś to jakiś bus, pks, czy coś w tym rodzaju ...mam nadzieję że uda nam się tam trafić bo ta plaża Punta wygląda uroczo. Może uda się też znaleźć coś bliżej Makarskiej- jakaś spokojna zatoczka :lol:
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 08.02.2011 11:37

Bez autka, to jest kłopocik :( Jestem tak rozleniwiony, że w Chorwacji bez własnych czterech kółek chyba bym sobie rady nie dał :( A małych zatoczek, plaż na wybrzeżu Dalmacji jest mnóstwo, więc z pewnościa znajdziesz coś dla siebie KOALKO (masz cos współnego z miłym misiem z Australii :wink: ) ? . A jeśli busem przyjedziesz do Breli, to musisz się nastawic na zejście po schodach od Jadranki do plaży i będzie ich sporo :(
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 08.02.2011 11:37

Agawa. napisał(a):Bunculuka , szkoda że jest dla naturystów :( ...

czemu szkoda? My tam sie cieszymy ze sa piekne miejsca gdzie mozemy sie pieknie i calosciowo poopalac. Na plazy zreszta widywalismy calkowicie lub czesciowo ubranych i nikogo nie wywalali. Mamy podobne zdjecia choc jakos tak nie wypada aparatu wyciagac i kierowac w strone golych tylkow

Plaza nam sie bardzo podobala i zapewne jeszcze iedys tam zawitamy

FKK rzadzi :)
KOALKA
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOALKA » 08.02.2011 11:57

Pasjonat Chorwacji napisał(a):Bez autka, to jest kłopocik :( Jestem tak rozleniwiony, że w Chorwacji bez własnych czterech kółek chyba bym sobie rady nie dał :( A małych zatoczek, plaż na wybrzeżu Dalmacji jest mnóstwo, więc z pewnościa znajdziesz coś dla siebie KOALKO (masz cos współnego z miłym misiem z Australii :wink: ) ? . A jeśli busem przyjedziesz do Breli, to musisz się nastawic na zejście po schodach od Jadranki do plaży i będzie ich sporo :(

hihihi tak mam wiele wspólnego z tym misiem jestem tak samo sympatyczna a to gatunek na wyginięciu wsród ludzi :wink:
KOALKA
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOALKA » 08.02.2011 11:59

KOALKA napisał(a):
Pasjonat Chorwacji napisał(a):Bez autka, to jest kłopocik :( Jestem tak rozleniwiony, że w Chorwacji bez własnych czterech kółek chyba bym sobie rady nie dał :( A małych zatoczek, plaż na wybrzeżu Dalmacji jest mnóstwo, więc z pewnościa znajdziesz coś dla siebie KOALKO (masz cos współnego z miłym misiem z Australii :wink: ) ? . A jeśli busem przyjedziesz do Breli, to musisz się nastawic na zejście po schodach od Jadranki do plaży i będzie ich sporo :(

hihihi tak mam wiele wspólnego z tym misiem jestem tak samo sympatyczna a to gatunek na wyginięciu wsród ludzi :wink:

mhyyyy w sumie te schody to może być wyzwanie kondycyjne hihi spróbujemy :D dziękuję za info
raffiu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) raffiu » 08.02.2011 12:13

KOALKA napisał(a):
KOALKA napisał(a):

mhyyyy w sumie te schody to może być wyzwanie kondycyjne hihi spróbujemy :D dziękuję za info

Jeśli z Makarskiej, to możesz również spróbować wybrać sie na plaże Nugal (w mojej opinii najciekawsza w najbliższym sąsiedztwie Makarskiej plaża). O jej urokach możesz przekonać się na 15 stronie tego wątku. Jest to również pewne wyzwanie kondycyjne, ale zapewniam Cię, że widok i urok plaży rekompensuje trudy 40 minutowego spaceru. Pozdrawiam
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 08.02.2011 12:15

KOALKA napisał(a):
KOALKA napisał(a):

Sympatyczne Misie są też pewnie trochę rozleniwione, więc te schody to będzie prawdziwe wyzwanie :wink:
Pozdrawiam
raffiu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) raffiu » 08.02.2011 12:17

Torac napisał(a):Velika Duba (Żivogosce ) :!:

mówisz masz :D
Obrazek
KOALKA
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOALKA » 08.02.2011 13:07

raffiu napisał(a):
KOALKA napisał(a):
KOALKA napisał(a):

Jeśli z Makarskiej, to możesz również spróbować wybrać sie na plaże Nugal (w mojej opinii najciekawsza w najbliższym sąsiedztwie Makarskiej plaża). O jej urokach możesz przekonać się na 15 stronie tego wątku. Jest to również pewne wyzwanie kondycyjne, ale zapewniam Cię, że widok i urok plaży rekompensuje trudy 40 minutowego spaceru. Pozdrawiam

no słyszałam o tej plaży Nugal urokliwe miejsce i to jest plan na jeden z dni naszego pobytu w Makarskiej..... :D tylko tyle jeszcze czekania eh :(
KOALKA
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOALKA » 08.02.2011 13:08

raffiu napisał(a):
Torac napisał(a):Velika Duba (Żivogosce ) :!:

mówisz masz :D
Obrazek

też pięknie a gdzie to?? tzn jak daleko od Makarskiej??
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone