KOALKA napisał(a):ale fajnie że tyle sąsiadów wokoło może uda nam się gdzieś spotkać w pięknej Cro....dziękuję za info o plażach....a może jakieś foteczki masz??
KOALKA napisał(a):... Aaaaa i pytanko jak daleko jest do tej plaży Punto z Makarskiej??
Agawa. napisał(a):Bunculuka , szkoda że jest dla naturystów ...
Pasjonat Chorwacji napisał(a):Bez autka, to jest kłopocik Jestem tak rozleniwiony, że w Chorwacji bez własnych czterech kółek chyba bym sobie rady nie dał A małych zatoczek, plaż na wybrzeżu Dalmacji jest mnóstwo, więc z pewnościa znajdziesz coś dla siebie KOALKO (masz cos współnego z miłym misiem z Australii ) ? . A jeśli busem przyjedziesz do Breli, to musisz się nastawic na zejście po schodach od Jadranki do plaży i będzie ich sporo
KOALKA napisał(a):Pasjonat Chorwacji napisał(a):Bez autka, to jest kłopocik Jestem tak rozleniwiony, że w Chorwacji bez własnych czterech kółek chyba bym sobie rady nie dał A małych zatoczek, plaż na wybrzeżu Dalmacji jest mnóstwo, więc z pewnościa znajdziesz coś dla siebie KOALKO (masz cos współnego z miłym misiem z Australii ) ? . A jeśli busem przyjedziesz do Breli, to musisz się nastawic na zejście po schodach od Jadranki do plaży i będzie ich sporo
hihihi tak mam wiele wspólnego z tym misiem jestem tak samo sympatyczna a to gatunek na wyginięciu wsród ludzi
KOALKA napisał(a):KOALKA napisał(a):Pasjonat Chorwacji napisał(a):Bez autka, to jest kłopocik Jestem tak rozleniwiony, że w Chorwacji bez własnych czterech kółek chyba bym sobie rady nie dał A małych zatoczek, plaż na wybrzeżu Dalmacji jest mnóstwo, więc z pewnościa znajdziesz coś dla siebie KOALKO (masz cos współnego z miłym misiem z Australii ) ? . A jeśli busem przyjedziesz do Breli, to musisz się nastawic na zejście po schodach od Jadranki do plaży i będzie ich sporo
hihihi tak mam wiele wspólnego z tym misiem jestem tak samo sympatyczna a to gatunek na wyginięciu wsród ludzi
mhyyyy w sumie te schody to może być wyzwanie kondycyjne hihi spróbujemy dziękuję za info
KOALKA napisał(a):KOALKA napisał(a):Pasjonat Chorwacji napisał(a):Bez autka, to jest kłopocik Jestem tak rozleniwiony, że w Chorwacji bez własnych czterech kółek chyba bym sobie rady nie dał A małych zatoczek, plaż na wybrzeżu Dalmacji jest mnóstwo, więc z pewnościa znajdziesz coś dla siebie KOALKO (masz cos współnego z miłym misiem z Australii ) ? . A jeśli busem przyjedziesz do Breli, to musisz się nastawic na zejście po schodach od Jadranki do plaży i będzie ich sporo
mhyyyy w sumie te schody to może być wyzwanie kondycyjne hihi spróbujemy dziękuję za info
raffiu napisał(a):KOALKA napisał(a):KOALKA napisał(a):Pasjonat Chorwacji napisał(a):Bez autka, to jest kłopocik Jestem tak rozleniwiony, że w Chorwacji bez własnych czterech kółek chyba bym sobie rady nie dał A małych zatoczek, plaż na wybrzeżu Dalmacji jest mnóstwo, więc z pewnościa znajdziesz coś dla siebie KOALKO (masz cos współnego z miłym misiem z Australii ) ? . A jeśli busem przyjedziesz do Breli, to musisz się nastawic na zejście po schodach od Jadranki do plaży i będzie ich sporo
Jeśli z Makarskiej, to możesz również spróbować wybrać sie na plaże Nugal (w mojej opinii najciekawsza w najbliższym sąsiedztwie Makarskiej plaża). O jej urokach możesz przekonać się na 15 stronie tego wątku. Jest to również pewne wyzwanie kondycyjne, ale zapewniam Cię, że widok i urok plaży rekompensuje trudy 40 minutowego spaceru. Pozdrawiam
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...