Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Najpiękniejsze plaże w Cro

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
slawww87
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawww87 » 28.04.2010 18:57

Szkoda, że zostałem tak przywitany na forum od dobrych dwóch lat śledzę, podglądam to forum i niedawno odważyłem się założyć konto ale widzę,że był to błąd bo co niektórzy wyładują się tutaj na nowych. Reasumując przepraszam, dziękuję, żegnam i pozdrawiam serdecznie
Ewa 40
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa 40 » 28.04.2010 19:21

slawww87-wiem,że nie jest to dla Ciebie miły start na forum,ale nie przejmuj się tym i się nie żegnaj. :)
Jest tu wiele wspaniałych i sympatycznych ludzi :) którzy Ci posłużą pomocą.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 28.04.2010 19:42

Slawww87, nie poddawaj się. Początki często bywają trudne :wink: Ludzie są tylko ludźmi i czasem powiedzą coś mniej delikatnie, ale z drugiej strony nie wszyscy muszą zawsze Cię chwalić.
Uśmiechnij się :)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 28.04.2010 20:17

slawww87 napisał(a):Szkoda, że zostałem tak przywitany na forum od dobrych dwóch lat śledzę, podglądam to forum i niedawno odważyłem się założyć konto ale widzę,że był to błąd bo co niektórzy wyładują się tutaj na nowych. Reasumując przepraszam, dziękuję, żegnam i pozdrawiam serdecznie

"Gdzie ci mężczyźni wspaniali tacy..." bo same gumki od majtek ostatnio chyba... Od razu urażeni, skrzywdzeni, "poranieni", a jeszcze nic się nie stało.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 29.04.2010 05:14

Plumek napisał(a):"Gdzie ci mężczyźni wspaniali tacy..."

No i z dyskusji o plażach, zrobiła się Seksmisja :wink:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 29.04.2010 12:50

w Cro

Obrazek

Obrazek
new1984
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) new1984 » 29.04.2010 13:35

Plumek napisał(a):
"Gdzie ci mężczyźni wspaniali tacy..." bo same gumki od majtek ostatnio chyba... Od razu urażeni, skrzywdzeni, "poranieni", a jeszcze nic się nie stało.

jak w kawale:
- tato, a w parku dobierał się do mnie zboczeniec!
- i co, uciekałeś?
- jak, w szpilkach?
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 29.04.2010 17:03

Jedna z moich ulubionych. Lubię te wioski z widokiem na Biokovo.
Ostatnio edytowano 11.05.2010 13:08 przez AdamSz, łącznie edytowano 1 raz
adami12
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) adami12 » 01.05.2010 17:41

bylem tam,to chyba gdzies w okolicy Baska Woda?
sandraimarcin
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sandraimarcin » 09.05.2010 10:46

Witamy serdecznie,

prosimy o pomoc doświadczonych cromaniaków przy wyborze miejscowości do wypoczynku.
Zależy nam przede wszystkim na przepięknej,urozmaiconej linii brzegowej, raczej kilku mniejszych plażach niż jednej dużej i ciekawym dnem ponieważ chcielibyśmy ponurkowac z rurką maską i płetwami :) Chcielibyśmy by to był ląd a nie wyspy,
codziennie zmieniamy kilka razy cel podróży, od Żuljany(zniechęciła nas śmierdząca woda) poprzez Loviste(przepięknie wygląda woda na Google Earth) ale fotek jak na lekarstwo. W Breli już byliśmy i baardzo nam się podobało, chcemy jednak teraz zaliczyc inny region :), północ zupełnie odpada.
Jedziemy zgraną drużyną w 8 osób w ciemno i dobrze by było znaleźc jakieś apartmany także dla nas.

Jeśli można to prosimy o doradzenie doświadczonych Cromaniaków.

Pozdrawiamy serdecznie
Marcin&Sandra
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 11.05.2010 12:56

AdamSz napisał(a):
pasażer napisał(a):w Cro

Jedna z moich ulubionych. Lubię te wioski z widokiem na Biokovo.

To prawda. Lubię również jak się nie cytuje zdjęć. Pozdrav :wink:
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 11.05.2010 13:10

Nie ma sprawy, choć mi to u innych w ogóle nie przeszkadza. Zwłaszcza jak zdjęcia ładne. Hej
andrew_g
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrew_g » 11.05.2010 13:43

slawww87 napisał(a):Szkoda, że zostałem tak przywitany na forum od dobrych dwóch lat śledzę, podglądam to forum i niedawno odważyłem się założyć konto ale widzę,że był to błąd bo co niektórzy wyładują się tutaj na nowych. Reasumując przepraszam, dziękuję, żegnam i pozdrawiam serdecznie

Hej slawww87, podobnie jak Ty podglądam to forum od niedawna, nie przejmuj się złośliwym komentarzem jakiegoś tam plumka, spójrz tylko na jego fote, to klasyczny pozer :) jak on śmiesznie kreuje się na rockersa goniąc za męskością, której mu z pewnością brak ... pewnie ma kompleksy :) i jeszcze ten jego infantylny nick w zestawieniu z motorem ... żenada
Ostatnio edytowano 11.05.2010 14:33 przez andrew_g, łącznie edytowano 1 raz
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 11.05.2010 13:51

andrew_g napisał(a):... jak on? ...

Ja bym nie przesądzał, po ... motorze ... :wink:
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 11.05.2010 14:10

Kiedyś tam sugerowałem, żeby było przyjaźniej i grzeczniej. Ale niektórzy tu mają ciągoty do robienia za grupę trzymajacą władzę. To źle tamto, nie tak. Trzymać szereg. No i dostało się.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone