Grzegorz Ćwik napisał(a):PUNTA RATA
Też mi się strasznie podobała, a jej niewątpliwymi zaletami, zwłaszcza dla mojego kręgosłupa,
były właśnie te duże, białe, nagrzane otoczaki, które można zobaczyć na tym zdjęciu:
Przepraszam, na tym zdjęciu:
Żaneta napisał(a):Witam Wszystkich
Wybieram się pierwszy raz do Chorwacji. Ze względu na wyjazd z dziećmi szukam piaszczystej plaży. Czy może mi ktoś coś doradzić? Myślałam o Rab ale może być stały ląd Jak wygląda tam sprawa zakwaterowania jadąc w ciemno? Z góry dzięki
maslinka napisał(a):Plumek napisał(a):slawww87 napisał(a):że Myrtos to jedna z najpiękniejszych plaż w Europie jeśli nie najpiękniejsza Byłem tam w 2008
A gdzie to "Myrtos" jest dokładniej?
Na pewno nie w Chorwacji klik
slawww87 napisał(a):Plumek napisał(a):slawww87 napisał(a):że Myrtos to jedna z najpiękniejszych plaż w Europie jeśli nie najpiękniejsza Byłem tam w 2008
A gdzie to "Myrtos" jest dokładniej?
Grecja wyspa Kefalonia
maciek1956 napisał(a):Plumek wyluzuj, albo atakuj wszystkich, którzy pokazali plaże nie z Cro.
Czyżby odwagi zabrakło do wystąpienia przeciw "starym", w wystarczyło tylko na zwracanie uwagi nowemu uczestnikowi forum
maciek1956 napisał(a):Widzisz, jak to nie można wpadać na forum sporadycznie, trzeba je kontrolować stale, nie będzie niepotrzebnych nieporozumień.
Pozdrawiam
Ps drobne odchylenia od głównego tytułu to chyba nie jest wielki problem, dotyczy większości tematów
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...