Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Najpiękniejsze miejsce w okolicach Szibenika?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Maaya
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maaya » 01.09.2006 11:04

Darw, życzę szerokiej drogi i radosnego wypoczynku, a do Vodic lepiej i tak zaglądnij, choć chłopaków, boziu broń nie molestuj :D , połowica Cię ze skóry obedrze, a jak jestes w stanie bezżennym- to dziewczyna bądź mama przyłoży:) na pewno trafisz na to swoje apartamentowe "cuś" - czego serdecznie życzę!
Ps. pomacaj ode mnie vodicką syrenkę, a raczej jej kawałek ogona, tzn. Spomenik na środku miasteczka:P
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 01.09.2006 11:31

wiesz chyba to normalne ze kazdy pisze i zachwala tam gdzie byl sam;]po to jest to forum...bo to dziwnie jakbym pisala o miejscach o ktorych nie mam zielonego pojecia..?:)
kazdy poleca to co juz sam sprawdzil wiec nie rozumiem troszke twojej sugestii...akurat ja za okolicami sibenika nie przepadam napisalam co widzialam i tyle-chyba niedokladnie przeczytlalas moje posty w tym temacie:)

ps.ZYCZE UDANEJ PODROZY!!najlepszym rozwiazaniem jak piszesz bedzie jazda w ciemno :)
milego wypoczywanie w Tucepi i gdzies w okolicach sibenika:)
pozdrawiam
doni
Podróżnik
Re: no hej:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) doni » 14.01.2007 15:36

Maaya napisał(a):Polecam moje ukochane Vodice, Primosten w którym też nocowałam- mniej. Vodice leżą bezpośrednio koło Szybenika, 15 km masz do KRKA. Plaża jest bombowa, częściowo piaszczysta, częściowo żwirkowa; dobra infrastruktura i zaopatrzenie, Glassboat( statek z przeźroczystym dnem), w ogólności piękna marina i przyjaźni ludzie:).
Aha, długa promenada i fajny clubbing( Hacienda lub super klimatyczna knajpa na plaży, Hookah-czyli fajka wodna;)) plus mnóstwo przytulnych kafeterii czynią tę miejscowość chyba najpopularniejszym osrodkiem wypoczynkowym w szybeńsko-knińskiej żupanji.
Mogę Ci podac namiar na dobry apartament 2 os., niestety nie wiem, czy wolny- za to ok. 150 m od plaży.
Jakby co, słuzę pomocą,
pozdrav:)
Marzena

Proszę o namiar na apartament ewentualnie jakieś zdjęcia plaży:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dziękuję bardzo
mariusz29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz29 » 24.02.2007 21:27

My też chętnie skorzystamy z namiarów i zdjęć.
Karolina Nowakowska
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karolina Nowakowska » 26.02.2007 15:41

Dużo zdjęć z okolic Sibenika jest na sronie www.wakacjewchorwacji.com
dr_ch
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dr_ch » 03.03.2007 10:59

Ja również chciałbym się dołączyć do kolejki chętnych na namiary na apartament oraz zdjęcia :)
beti222
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) beti222 » 13.03.2007 14:21

Ines ? czy mozesz mi polecic jakis apart ? lub jakis link?
Caly czs mysle o brodaricy znalazlam fajne apart ,ale mam jeszcze jakies mieszane uczucia co do samej Brodaricy.
Bylam 3 razy w Breli i powiem ze widoki sa tam boskie a w tej Brodaricy to takie sobie , no i boje sie ze umre tam z nudow .
Wiem mozna wsiasc w auto i pojezdzic ,ale fajnie tak wieczorem miec gdzie pospacerowac pozdr.
Pisalas o Tucepi i Primostanie (chyba?) :)
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 14.03.2007 12:58

Prosiłbym również o adres fajnego apartamentu dla 4 osób w tym 2 dzieci 6 i 11 lat. w okolicy Sibenika lub Vodic może BRELA?
Jadę w sierpniu 20007 . PIERWSZY raz. Cena też ważna . :)
e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 05.11.2012 19:59

Witam Was!

Widzę, że temat trochę obumarł, bo od kilku lat nie ma nowych wpisów. W wyszukiwarce wrzuciłem Zaboricje i ten jedyny temat wyskoczył :)

Mam pytanie - Ines wspominała o tej miejscowości - był może ktoś tam? Planuje już przyszłoroczny wyjazd, znalazłem kwaterkę, wydaje się idealna, bo szukam spokoju. Ale nie wiem jak z plażą? Są jakieś w miarę dzikie plaże, gdzie można ponurkować? A wieczorkiem - jest knajpka w której można posiedzieć przy Karlovacko lub Ożujsko? :hut:

Będę wdzięczny za każdą opinię.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Najpiękniejsze miejsce w okolicach Szibenika? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone