Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Najpiękniejsze miejsce w okolicach Szibenika?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 31.08.2006 16:28

25E to od osoby?na ile osob taki apartament?
pewnie ze mozesz "nie wierzyc":)
napisalam ze takie tez sie zdarzaja ..
po co sie tak zaraz BULWERSOWAC I OBURZAC ze zaraz to na pewno dziura , gowno itd..???nie bylo tam zle-..wiem bo widzialam:)
wiecej spokoju...:)
tu ma forum sobie radzimy , pomagamy i opowiadamy:)....
cieplo pozdrawiam!!!!!!!

ps.sporo jest malych miasteczek przed i za primosten ..
zablace, krapanj,brodarica, jadrotovac,zaboricje, grebastica, zacevo rogoznicko,rogoznica, marina:)
zawsze cos znajdziesz:)
zreszta sam zobacz:)
http://miniurl.pl/mapa3
Piotr Bydgoszcz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Bydgoszcz » 31.08.2006 17:04

Przepraszam Ciebie Ines jeśli Ciebie uraziłem. Może źle Ciebie zruzumiałem. Chodziło prawdopodobnie o 5 euro od osoby. Apartament który ja polecam, jest to typowy apartament 4-ro osobowy, czyli 2+2. Na wyposażeniu tv sat, klimatyzacja, taras, miejsce na samochód. Cena ta dotyczy czerwca i września. W lipcu i sierpniu 30 euro. Co do rejonów okolic Primosten, to mam te tereny dość dobrze spenetrowane - jeżdżę tam od trzech lat. Wcześniej była Istra. Jeszcze raz przepraszam jeśli ktoś poczuł się urażony. Pozdrawiam. Piotr
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 31.08.2006 17:52

tak pytalam z ciekawosci:)ale wkoncu te 25E od osoby czy za caly apartament:)?
oczywiscie ze chodzilo o 5E od osoby..:)
no mi akurat rejony primosten sie srednio podobaja(choc sa dobra baza wypadowa na zwiedzanie)
osobiscie preferuje riwiere makarska i wyspe krk:)
pozdrawiam
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 31.08.2006 18:37

ines napisał(a):tak pytalam z ciekawosci:)ale wkoncu te 25E od osoby czy za caly apartament:)?

Przepraszam że wchodze między wódkę a zakąskę:)
Jeżeli ktoś pisze że za apartament to znaczy że 2+2 = 4 i cztery osoby mieszkające w apartamencie płacą łącznie 25 łojro :) czyli średnio 25/4+ 6,25 łojro od głowy :)))

Jeżeli wódka się nie gniewa to proszę zakąskę o wybaczenie :)

:):)))
Piotr Bydgoszcz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Bydgoszcz » 31.08.2006 19:12

ines napisał(a):milo:)
ale z z tych miejscowosci kolo sibenika te wydaja sie najsensowniejsze..
zreszta za primosten w strone sibenika sa jakies niewielkie miesciny i widzialam ze nawet 5E za apartament chcieli:)ale nie pamietam nazw ..:)
zawsze mozesz jechac i ktora ci sie spodoba miescina to tam sie zatrzymac:)
ja zawsze tak robie i jestem najbardziej zadowolona;)
pozdrawiam
Tu nie pisze, że za osobę, tylko za cały apartament. Ktoś nie zorientowany może zostać wprowadzony w błąd. Pozdrawiam.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 31.08.2006 19:33

dzieki-nie bylam pewna bo wychodzilo mi za jedna osobe(jesli jada 4) ponad 6E a to dosc korzystna suma:)
pozdrawiam:)
Ostatnio edytowano 31.08.2006 19:50 przez ines, łącznie edytowano 1 raz
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 31.08.2006 19:40

ines napisał(a):nie bylam pewna bo wychodzilo mi za 4osoby ponad 6E a to dosc korzystna suma:)

Czy ja nie potrafię czytać ze zrozumieniem tekstu ????????

"ines" jak możesz pisać ??? ""za 4osoby ponad 6E ""
Jeżeli ponad 6 EURO to wychodzi od osoby bo 6,25 x 4 = 25 no chyba że mnie inaczej uczono niż cibie.
Wybacz ale my na prowincji byliśmy zawsze w tyle :(:(:(

Powodzenia :)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 31.08.2006 20:06

hmm..jestem ciekawa po co to piszesz??
Ewidentnie widac ze sie przejezyczylam....i dobrze wiesz o co mi chodzilo..

dla twojego swietego spokoju poprawilam to...
jesli poczules sie lepiej ze zwrociles mi uwage to dziekuje za zainteresowanie moja osoba:)
moze jeszcze mnie czegos nauczysz?bo widze ze kurs liczenia juz zaliczylam;]

pamietam cie z postu o betonie;]
-wkoncu probowales wszystkim wmowic ze tucepi to miasteczko w ktorym "rzadzi" beton:)

"wybacz ale my na prowincji byliśmy zawsze w tyle "

gdyby tego tekstu nie bylo w tym poscie potraktowalabym to jako zwykle zwrocenie uwagi.
a tak to traktuje to jako...

eh nie wiem czemu ale wszystkie twoje posty zawieraja w sobie dziwna i niesmaczna ironie...;/
cieplutko pozdrawiam:)
Marcin29
Croentuzjasta
Primosten

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 01.09.2006 02:02

Piotr Bydgoszcz napisał(a):Witam. Osobiście nie wierzę w ten apartament za 5 euro na dobę. Proponuję Tobie ładny apartament w miejscowości Dolac. Jest to miejscowość bardzo mała z trzema może czterema restauracjami, w tym jedna b. tania, super plaże, trzy kilomatry przed Primosten w stronę szibenika. Jeśli jesteś zainteresowany to pisz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Aha cena tego apartamentu to 25 euro za dobę. Pozdrawiam. Piotr

Jako ze spedzilem wieksza czesc urlopu wlasnie w Primosten moge Ci polecic apartman za okolo 50EUR/doba ale full wypas, taras, do plazy 8 metrow...klima i takie tam...centrum Primosten...na wyciagniecie dloni piekarnia market bankomat ichniejszy rynek targ owocowy slowem WSZYSTKO!ja sie zakochalem w Primostenie...mialem nocowac 1 noc....skonczylo sie na 5... :wink:
Maaya
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maaya » 01.09.2006 08:25

Hej:)
Ekhem, widze ,że się gorąco na forum zrobiło...:) Każdy z polecających ma odrobinę racji, a odczucia co do piękna i walorów miejscowosci w pięknej okolicy są jak widać rozmaite. Primosten, Srima, Vodice, Rogoznica( miejscowość o tej samej nazwie jest tez pod Rzeszowem, jakby komuś nie sprawiło różnicy czy w Polsce, czy w Chorwacji chce wypoczywać:D ) Chciałam tylko zauwazyć,że w sumie darw zaproponował bardzo otwartą dyskusję i chyba ines najbardziej dała się wciagnąć w troszkę w pisaninę w stylu "najlepiej jest tam, gdzie Ja byłam".
Miło, jak wątki forumowe się mocno rozwijają, ale chyba nie o "naciaganie się" chodzi:)
Pozdrav, robalki:)
Ps. a ja i tak kocham Vodice i gorących chłopaków tamże:DDDDD
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 01.09.2006 09:36

Ps. a ja i tak kocham Vodice i gorących chłopaków tamże:DDDDD[/quote]

Chyba nie masz na myśli tych "gorących" z plaży za Vodicami w kierunku Tribunj, na cypelku ? Bardzo nieapetyczni z wywalonymi ... i on... się. Takich "gorących" spotkaliśmy chcąc pooplac się na trochę odizolowanej plaży, pojechaliśmy dalej.
Ps. nie mam nic do plaży FKK, wprost przeciwnie, ale normalnej plaży FKK.
Maaya
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maaya » 01.09.2006 10:06

Hehe:)
Szybko rozszyfrowałeś moje intencje:D Ale tak naprawdę to opalałam się z samymi przystojniaczkami, tubylcami, na co dzień studentami ichniej Szkoły Morskiej w Splicie czy Dubrovniku, nie pamiętam. Bieliznę kąpielową mieli, ale aż miło było popatrzeć..:) Ale fakt, między Vodicami a Tribunj podobno jest kawałek plaży dla tzw. naturystów, a w rzeczywistosci chyba onanistów, ale nie zapuszczałam się w tamte rejony, jedynie gromadą- na wyścigi osiołków.
Swoja drogą złego przykładu nie trzeba szukać daleko - najwiekszy szok i wstręt przeżyłam na rodzimej plaży w Dębkach k. Karwii - spacerujac plażą na mój widok starzy brzuchacze bez majtasów zaczęli robić mostek..bleeee.
Pozdrav:))
darw
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darw » 01.09.2006 10:20

No nieźle... człowieka nie ma jeden dzień, zaglada na forum, luka na "swój" temat, ponad 20 postów, mysli - no teraz juz napewno bedę wiedział co z tym najpiękniejszym zakątkiem i fishpiknikiem, a tu połowa postów o cenach apartamentów i "gorących chłopakach w Vodicach"... :wink:

Wniosek nasuwa się w tym układzie jeden - jade w ciemno, pokrążę po okolicy i sam znajdę ten "najpiękniejszy zakątek" w okolicach Sibenika, z tym że za apartament nie zamierzam płacić wiecej niz 10E od osoby...

Co do "gorących chłopaków" w Vodicach to raczej na 100% nie skorzystam :D

Serdecznie wszystkich pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi.

Jeszcze 2 dni i ruszam do Cro!!! :lol:
victor1111
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) victor1111 » 01.09.2006 10:31

Witaj!
My tez wyruszamy ,ale jutro i moze sie gdzies na miejscu spotkamy. Jedziemy w okolice Trogiru, KRKE tez bedzie zwiedzana. Szukaj czarnego Volvo s60 z Rzeszowskimi tablicami RZ.
Pozdrawiam
Szerokiej drogi WaldekM.
darw
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darw » 01.09.2006 10:39

Dzieki :wink:

Też życze udanego wypadu! Ja będę podrózował szarym VW Bora z rejstracją SBI :papa:

pozdrav!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Najpiękniejsze miejsce w okolicach Szibenika? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone