Właśnie wróciłem z Primosten i pragnę sie podzielić z wami nowym euro hymnem Chorwackim.
Hity jak wszedzie do utraty zmysłów leciały na okrągło wszedzie gdzie tylko było małę radyjko albo tv. A były wszedzie.
ninaa napisał(a):No i polecam Berekini do słuchania na plaży przy piwku..., czy innym winku świeżym..
Janusz Bajcer napisał(a):ninaa napisał(a):No i polecam Berekini do słuchania na plaży przy piwku..., czy innym winku świeżym..
A to znasz - Dižen Sidro - 10 lat temu tego nie grali
A jeśli lubisz Berekini , to może polubisz Baruni
Baruni.net
ninaa napisał(a)::D Skoro o muzyczce mowa.., to ja wspomnieniem chciałam się podzielić :
Przed 10 laty.., we wrześniu będąc w Szybeniku zakochaliśmy się w zespole Berekini. Świetne klimatyczne kawałki puszczali toto w każdej knajpce, wiec w końcu ustaliliśmy co należy kupić, żeby wspominać pełniej. I powiem Wam, że kupiliśmy - kasetę jeszcze wtedy , ale służy nam do tej pory (oszczędzamy! ) , przegrywana dla różnych znajomych milion razy.., na imprezach w domu jest odtwarzana na pewnym etapie prawie zawsze
Teraz zamierzam wrócić z pełnowymiarową płytą tegoż zespołu !
Macie może jakieś inne muzyczne propozycje do realizacji w chorwackim sklepie muzycznym....? - poproszę o poradę więc !
No i polecam Berekini do słuchania na plaży przy piwku..., czy innym winku świeżym..
jadrankika napisał(a):Dzień dobry ,
moim faworytem jest OLIVER DRAGOJEVIĆ - artysta ze Splitu , ( czyli słychać tu dalmatyński klimat ).
Polecam jego starsze i nowsze kawałki ( najnowsza płyta - VRIDILO JE -w spokojnym klimacie).
Pozdr.
Janusz Bajcer napisał(a):ninaa napisał(a):No i polecam Berekini do słuchania na plaży przy piwku..., czy innym winku świeżym..
A to znasz - Dižen Sidro - 10 lat temu tego nie grali
A jeśli lubisz Berekini , to może polubisz Baruni
Baruni.net
adam11 napisał(a):Mate Miso Kovac , Drazen Zecic , Tomislav Ivcic , Goran Karan , Alen Nizetic , Vlado Kalember , Oliver Dragojevic , Dusko LOkin , Djani Marsan , matko Jelavic , Pero Panjkovic , MPT , M.Skoro , Dalibor Brun , Milo Hrnic , Dzo Maracic Maki Mladen Grdovic Hari Roncevic
Moi Ulubieńcy
mam już ponad 9000 mp3 cro i wydaje mi się że jeżeli chodzi o glazbe hr orientuje się bardzo dobrze , porostu kocham chorwacką muzykę
Pozdrav Adam
Drazen Zecic Megamix
Janusz Bajcer napisał(a):adam11 napisał(a):Mate Miso Kovac , Drazen Zecic , Tomislav Ivcic , Goran Karan , Alen Nizetic , Vlado Kalember , Oliver Dragojevic , Dusko LOkin , Djani Marsan , matko Jelavic , Pero Panjkovic , MPT , M.Skoro , Dalibor Brun , Milo Hrnic , Dzo Maracic Maki Mladen Grdovic Hari Roncevic
Moi Ulubieńcy
mam już ponad 9000 mp3 cro i wydaje mi się że jeżeli chodzi o glazbe hr orientuje się bardzo dobrze , porostu kocham chorwacką muzykę
Pozdrav Adam
Drazen Zecic Megamix
A gdzie jakieś Panie Adasiu
Doris Dragovic
Janusz Bajcer napisał(a):No to powyciągaliśmy stare ale jare
Wracamy do Hitów Euro 2008 Gas gas - Severina
ninaa napisał(a):No i polecam Berekini do słuchania na plaży przy piwku..., czy innym winku świeżym..