mariusz_77 napisał(a):Jadę pierwszy raz i właśnie wysłałem... myślę, że się przyda
mariusz_77 napisał(a):Ooo widzę ziomala z Gorzowa cieszę się...
Jadę 12 lipca przez Plitvice na 2 tygodnie na Hvar
Pozdrawiam
aleksandra6400 napisał(a):W moim przypadku Pani mi odpisała,podała takie ciekawe strony
www.makarska-info.hr Wspólnota Turystyczna Makarska
www.brela.hr Wspólnota Turystyczna Brela
www.baskavoda.hr Wspólnota Turystyczna Baska Voda
www.podgora.hr Wspólnota Turystyczna Gminy Podgora
www.gradac.hr Wspólnota Turystyczna Gminy Gradac
www.tucepi.com Wspólnota Turystyczna Tucepi
www.dalmatia.hr Wspólnota Turystyczna Województwa Splicko-Dalmatyńskiego
www.visitdubrovnik.hr Wspólnota Turystyczna Województwa Dubrownicko-Neretwiańskiego.
Po otrzymaniu pakietu serdecznie podziękowałam,i dostałam kolejną paczkę.
szary779 napisał(a):Ja pisałem na maila i nie dostałem odpowiedzi a po tygodniu wkurzony listonosz przyniósł grubą pakę z materiałami reklamowymi. Się nie bój - jak mail doszedł to przyślą
Raul73 napisał(a):Mam pytanko: czy oni zawsze odpisuja na maile, czy po protu przysy łają materiały bez potwierdzenia?
Napisałem maila, nie otrzymałem żadnej odpowiedzi - i nie wiem, co robić: czy czekać, czy pisać jeszcze raz albo lepiej dzwonić?
mariusz_77 napisał(a):My będziemy stacjonować w Sv.Niedzieli i planujemy zwiedzić jak najwięcej na Hvarze oraz wycieczkę na sv.Jure. Z założenia raczej nie jeździmy 2 razy do tego samego kraju więc staraliśmy się wybrać to co najlepsze w Chorwacji... Widzę też, że nasze założenia w przypadku Chorwacji mogą zostać złamane
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko