Byla juz polnoc.W hotelowym pokoju leze w lozku i przegladam McLean's magazyn troche o wszystkim co wazne W Kanadzie , polityka , sport , busines . Na jednej z reklam zauwazam czarny zegarek. Stalowa bransoletka posiada
specjalne nie odbijajace swiatla pokrycie . W tym samym kolorze jest rownierz stalowy zegarek z czrnym cyferblatem i wskazowkami ciemne tlo reklamy sprawia ze swiatlo i wzrok koncentruja sie na opalizujacych wskazowkach i numerach na pierscieniu zegarka jest rowniez jeden punkt na godzine 12 wykonany z czarnej SuperLuminowa Zachwyca mnie momentalnie . Made in Pittsburgh Pensylvania nie moge uwierzyc
ze ktos jeszcze wykonuje zegarki w USA .
Podpis na reklamie KOBOLD Phantom Special Ops . Na dole podany jest email i telefon firmy
Zostawiam wiadomosc na maszyce w Pittsburghu bede za dwa dni chce sie umowic i obejrzec firme.
Nastepnego dnia rano oddzwania Brian Sachell menadzer umawiamy sie na piatek.
Jesli ktos ogladal Sopranos i zna Jamesa Gandolfini ... Tony Soprano to jest jeden ambasadorow Kobolda
Embrce Advanture ... motto firmy zegarki wysokiej klasy mechaniczne dla kochajacych przygode dla Navy Seals Divers i podbijajacych Himalaje czy bieguny gdzie mi tam do nich ale tak zaczela sie moja przygoda z zegarkami i Michaelem Koboldem zalozycielem firmy.
Koboldwatch. com po wiecej informacji
Ostatnio powstal sklep Kobold w Katmandu w Nepalu gdzie zegarki skladaja z wykonanych w Pittsburghu czesci deaj Sherpowie przeszkoleni w macierxystej firmie . Dwaj Sherpowie ktorzy uratowali zycie Michaela zony na Everescie
dobrej zabawy ogladajac te perelki bo warto je zobaczyc