Witam
pójdę na skróty i poproszę o opinie na temat kempingów na Hvarze.
1) atrakcyjne położenie, odległość namiotu do morza
2)czystość
3)sanitariaty
4) atrakcje wieczorne
5) zwiedzanie
6) przyjazny dzieciom
Z góry dziękuję za wskazówki.
Bazylka5 napisał(a):Witam
pójdę na skróty i poproszę o opinie na temat kempingów na Hvarze.
1) atrakcyjne położenie, odległość namiotu do morza - w cm ?
2)czystość - kempingowiczów ?
3)sanitariaty - czy są ?
4) atrakcje wieczorne - np.śpewy czeskich tur. do 4 albo cerbera do 5 ?
5) zwiedzanie - szlaki gastronomii ?
6) przyjazny dzieciom - czy biją ?
Z góry dziękuję za wskazówki.
cerber napisał(a):Trochę humoru nie zaszkodzi. Chodziło mi o to, że wystarczy trochę pobuszować w forum i wszystko znajdziesz. Opis o który prosisz to dla chcącego odpowiedzieć przynajmniej godzina roboty, ale jak kara musi być to mogę opisać kemping w Strim Gradzie i Jelsie.
Pozdrawiam! :lol:
cerber napisał(a):Trochę humoru nie zaszkodzi. Chodziło mi o to, że wystarczy trochę pobuszować w forum i wszystko znajdziesz. Opis o który prosisz to dla chcącego odpowiedzieć przynajmniej godzina roboty, ale jak kara musi być to mogę opisać kemping w Strim Gradzie i Jelsie.
Bazylka5 napisał(a):cerber napisał(a):Trochę humoru nie zaszkodzi. Chodziło mi o to, że wystarczy trochę pobuszować w forum i wszystko znajdziesz. Opis o który prosisz to dla chcącego odpowiedzieć przynajmniej godzina roboty, ale jak kara musi być to mogę opisać kemping w Strim Gradzie i Jelsie.
Miałeś opisać, a Ty mnie odsyłasz na strony. Chodziło mi o subiektywne odczucia. spróbuj . Jak znasz kilka kempingów to napisz na który bys wrócił i dlaczego.
ally napisał(a):Ja mam odmienne zdanie o wymienionych wyżej kempingach.
W moim odczuciu są nieatrakcyjnie położone, brak im uroku, spokoju i pięknych plaż.
Niestety podobne zdanie mam o Starim Gardzie... jest to napewno ładne miejsce ale na ostatnim miejscu najpiękniejszych miasteczek na Hvarze.
Prócz kempingu Lilli w Jagodnej z tego co pisali forumowicze ciekawy i pięknie położony jest kemping w Milnej ( 5km od Hvaru)