Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Najlepszy kemping na Hvarze

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 25.03.2006 10:12

Na to co nam się podoba i zachwyca ma wpływ bardzo wiele rzeczy i sytuacji, nie tylko samo miejsce. /myślę, że rozumiesz o co mi chodzi/

Mam nadzieję zobaczyć jeszcze wiele cudownych miejsc, czego i wam życzę kończąc / przynajmniej dla mnie / ten temat.

Pozdrawiam serdecznie! :))
Cerber
lukoran
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukoran » 03.04.2006 19:51

Byłem w Jagodnej na kampingu Lili i to za namową ally. Dla mnie ten kamping to więzienie - od dołu zamknięty morzem a od góry wąską drogą. Podobnie jak mnie kamping ten rozczarował innych poznanych tam Polaków.
Bazylka5
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bazylka5 » 04.04.2006 20:09

lukoran napisał(a):Byłem w Jagodnej na kampingu Lili i to za namową ally. Dla mnie ten kamping to więzienie - od dołu zamknięty morzem a od góry wąską drogą. Podobnie jak mnie kamping ten rozczarował innych poznanych tam Polaków.

Witam
to pierwsza tak krytyczna uwaga na temat tego kempingu , którą przeczytałam na forum. Ale dziękuję za info. Jadę z dziećmi i chcę być przygotowana.
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 04.04.2006 20:27

Bazylka5 napisał(a):to pierwsza tak krytyczna uwaga na temat tego kempingu , którą przeczytałam na forum. Ale dziękuję za info. Jadę z dziećmi i chcę być przygotowana.

Nie taka znowu pierwsza...
Ja również wspominałem już ten kamping nie do końca zachwycony, aczkolwiek samo położenie kampingu podobało mi się...

PozdraV
J.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 05.04.2006 10:23

Każdy ceni sobie co innego. A forum jest po to by zweryfikować wypowiedzi pod kontem swoich potrzeb wakacyjnych.

Dla mnie Lilli to najlepszy ze znanych mi kempingów i bardzo chętnie tam wrócę. Niemniej ja osobiście byłam na różnych kempinach opisywanych przez forumowiczów, które jak się okazywało nie spełniały moich oczekiwań. Tak to już jest.

Zasada jest prosta. Aby przekonać się czy coś na odpowiada trzeba jechać i sprawdzić ( i zawsze mieć jakiś plan B )
lukoran
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukoran » 16.04.2006 12:41

Bazylka nie mów o tym nikomu i sprawdż kampingi na wyspie Ugljan. Mnie szczególnie przypadł do gustu kamping,który nazywa się Kamp Novi i położony jest w Lukoranie. Wejdż na stronę www.lukoran.net.
P.S.
Wydaje się,że do tego kampingu nie można dojechać ale jednak można.
slian
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slian » 30.05.2006 10:10

najlepszy kemping to grebisce w jelsiepolecam jezdzimy tam od 3 lat!!!WWW.grebisce.hr :D
Bazylka5
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bazylka5 » 30.05.2006 14:35

slian napisał(a):najlepszy kemping to grebisce w jelsiepolecam jezdzimy tam od 3 lat!!!WWW.grebisce.hr :D

Witam.
Ile czasu zaJMUJE PRZEJŚCIE do centrum Jelsy? Jaka jest plaża , bo ze zdjęcia nie mogłam jednoznacznie stwierdzić.
O ile masz chęci to proszę także o inne informacje na temat tego kempingu.

pozdrawiam
Bazylka
billea
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) billea » 30.05.2006 14:54

slian
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slian » 06.06.2006 08:34

Bazylka5 napisał(a):
slian napisał(a):najlepszy kemping to grebisce w jelsiepolecam jezdzimy tam od 3 lat!!!WWW.grebisce.hr :D

Witam.
Ile czasu zaJMUJE PRZEJŚCIE do centrum Jelsy? Jaka jest plaża , bo ze zdjęcia nie mogłam jednoznacznie stwierdzić.
O ile masz chęci to proszę także o inne informacje na temat tego kempingu.

pozdrawiam
Bazylka
Kemping grebisce jest na wysokim poziomie, zdjęcia ze stronki nie ukazują jego wszystkich zalet!!!Plaza jest piaszczysta i na odcinku200m jest płytko, więc dla dzieci idealnie.Dla lubiacych "morską głębinę" jest miejsce na skałach, gdzie mozna nurkować. Oczywiście są 3 małe knajpki, gdzie mozna coś przekąsić i napić sie piwa, kawy, drinka...
Na czesci piaszczystej mozna grać w siatkówke wodną i plazową. Jest tez możliwość wypożyczenia leżaków.Dojscie do Jelsy trwa ok. 20-25min.Własciciele kempingu są bardzo goscinni, pozytywnie nastawieni i zapewniaja rodzinną admosferę. W recepcji można zrobic podstawowe zakupy (warzywa,owoce ,sery pieczywo,nabiał)-wszystko swieże, dostawa codziennie rano. Piwo jest lane a wino swojskie i przepyszne (białe i czerwone)Szef kempu- Drinkowicz wieczorami serwuje przepyszne jedzenie z grilla (ryby,owoce morze,jagnięcine itp) -pychota!
Bazylka5
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bazylka5 » 06.06.2006 10:14

Brzmi zachęcająco.
A dla dzieci jest plac zabaw?
slian
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slian » 07.06.2006 15:06

[quote="Bazylka5"]Brzmi zachęcająco.
A dla dzieci jest plac zabaw?[/quot
niestety nie
slian
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slian » 13.06.2006 17:21

Bazylka5 napisał(a):Brzmi zachęcająco.
A dla dzieci jest plac zabaw?

sory ale pomyliłem sie jest tam plac zabaw znajduje się on nad boiskiem do siaty.wyjezdzamy już 23czerwca!! :D polecam
munia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) munia » 14.06.2006 22:40

w sprawie campu "Grebisce" k/Jelsy. Czy można tam pojechać z czworonogiem ? pytam, bo w cenniku nie ma pozycji dot. psa, ani innej adnotacji na ten temat.

pozdrawiam
Ballah
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ballah » 12.07.2006 10:37

Czy daleko jest do prądu na Lili ? Wystarczy przedłużacz 30 metrów ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi